Kam ji vzít a neutratit hodně peněz

Chystáte se na schůzku s dívkou či ženou, na které vám opravdu záleží? Dobře si tedy promyslete, kde se schůzka uskuteční, aby se z rande nestala katastrofa.  Existuje mnoho míst, na která ji můžete vzít a rande si pěkně užít, aniž by vaše peněženka zaplakala. Pokračujte ve čtení a dozvíte se, jaký typ rande zrovna frčí.

lanovka

Podle čeho vybrat místo pro rande?

Především mějte na mysli účel schůzky. Jde o první rande, při kterém se chcete více poznat? Nebo chcete jít na schůzku, která vás vytrhne z nudného stereotypu. Záleží také na počasí, na tom zda jste sportovně založeni nebo dáte raději přednost posezení u dobrého jídla a pití.

Teplé slunečné dny alias rande za pár kaček

Prosluněné dny by bylo škoda prosedět někde uvnitř, zvlášť když příroda nabízí tolik cenově příznivých možností. Pokud máte oba rádi pohyb, sbalte kolečkové brusle a vyrazte na divokou jízdu parkem, přiberte frisbee a něco dobrého na zub. Pokud jste začátečníci v jízdě na inlajnech, tím lépe, protože si užijete více srandy. Jen aby se rande nezměnilo v domácí ošetřování, i když i to může být příjemný program. Kolečkové brusle vám nic neříkají? Nevadí, v tom případě popadněte deku, karty, společenskou hru nebo připravte piknik, při kterém můžete svou drahou polovičku pěkně rozmazlovat.

Další cenově přijatelnou možností je návštěva zoologické zahrady, botanické zahrady nebo hvězdárny. Ženám imponují chytří muži, tak si nastudujte nějaké zajímavé informace o hvězdách, zvířatech a rostlinách, ale zas to nepřehánějte, někdy stačí přehled o znameních zvěrokruhu či horoskopech.

Dejte si originální a bláznivé rande!

Máte rádi oba rádi akci a vybočení z nudného stereotypu? Vyzkoušejte bobovou dráhu, výborně se pobavíte. Jedna jízda vás bude stát asi 50 - 150 korun, záleží na tom, kam za bobovou dráhou vyrazíte. Ani lanové centrum není k zahození, zabavíte se tady na celé odpoledne. Nebojte se, že překážky nezvládnete, trasy jsou barevně rozděleny a přizpůsobeny výšce každého návštěvníka. Příjemné rande zaručí i vypůjčení šlapadla, loďky nebo jízda na motokárách.

Romantické stanování

Sbalte stan, spacáky a dopřejte si romantické probuzení vedle své partnerky uprostřed lesa nebo louky. Takovou romantiku v přírodě si můžete dopřát i s minimem peněz, není totiž řečeno, že se musíte vydat až na druhý konec republiky. Mnoho krásných míst je jistě i v blízkosti vašeho města.

Co když počasí nepřeje?

Pro deštivé a chladné dny doporučuji návštěvu čajovny. Čajovna je geniální místo pro první nebo kterékoli další rande. Dneska najdete čajovnu v každém menším městě. Některé čajovny nabízí oddělené boxy nebo samostatné salónky, pokud máte možnost, jděte právě sem. Vaše posezení u čaje bude doprovázet příjemná hudba, podtrhující intimní atmosféru. V odděleném boxu máte možnost svou partnerku pohladit a políbit téměř v soukromí. Čaj vám nešmakuje? Zajděte posedět do kavárny, tento nápad není nijak originální, ale za to je levný, jedno latté tady můžete pocucávat i dvě hodiny. Lepší variantou je návštěva stylové restaurace třeba s živou hudbou nebo třeba koktejlbar.

Udělejte si rande doma

Jistě znáte přísloví, že láska prochází žaludkem. Spojte své síly a něco dobrého si uvařte doma. Při kuchtění si užijete spoustu srandy a nasmějete se. Zároveň vás společné vaření sblíží. Má to jednu výhodu, domácí večeře nemusí končit u stolu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies