Julia Lescova – múza značky Guess

Stát se tváří kampaně Guess je pro modelku skoro totéž, jako ulovit miliardáře. Julii se povedlo obojí, což jen dokazuje, že je to šikovná holka, která se ve světě neztratí. Jako modelka zatím není moc provařená, takže sehnat o ní pár informací dalo docela fušku. Zato fotogalerii má slušnou. Člověk neví, jestli se dřív utopí v jejích hlubokých očích nebo neméně hlubokém výstřihu. Ostatně, není nad to přesvědčit se sami.

Černobílá fotografie ženy, která pózuje ve spodním prádle

Jak už jsme předeslali, Julie je tajemná jak hrad v Karpatech. Na svých oficiálních stránkách udává jen den a měsíc narození (4. července), rok tu nenajdete. Ale i tak jsme vyčenichali, že je jí 25. Jinak vás oblaží dojemnou story o prosté, leč nadané dívčině z lotyššké Rigy, která už v 17 obrážela castingy v Milánu a tvrdě vydřené groše posílala své chudičké matce. Dařilo se jí hlavně v Turecku, kde si zahrála i v místním TV seriálu. 2009 přesídlila do Los Angeles, které si prý okamžitě zamilovala. A co víc, kromě příležitostí v modelingu tu narazila i na miliardáře, architekta a developera Mohameda Hadida. Je sice krapítek starší, ale ne o moc, jenom o takových třicet-čtyřicet let. Ale hlavně že se mají rádi. Mohamed je nám vcelku ukradený, ale Julii bychom na fotkách rádi viděli co nejčastěji – rozhodně má co nabídnout.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies