Jessica-Jane Clement

Jessica se narodila 24. února roku 1985 v Sheffieldu (South Yorkshire, Anglie, Velká Británie). Jessica je úspěšnou modelkou, televizní moderátorkou a modelkou.

Jessica-Jane Clement leží ve spodním prádle na pohovce

 

Má 2 bratry - Roberta a Richarda. Navštěvovala školu “High Storrs School” v Sheffieldu. Poté studovala živé umění a psychologii na škole “The Sheffield College”. Chodila potom i na “Dartington College of Arts”. Jakmile ji bylo 18 let, začala si vydělávat jako modelka. Objevila se i na titulní straně časopisu Playboy. Fotil ji Byron Newman i Bob Carlos Clarke. Její fotky se objevovaly spíše v časopisech pro mládež.

 

Největší úspěch však Jessica zažila, když se stala součástí televizního seriálu BBC s názvem “The Real Hustle”. Tento seriál se vysílá již od roku 2006. Jessica, Alex a Paul v tomto seriálu předvádějí nejrůznější podvody. Má to lidem posloužit jako prevence. Hrála nejen ve všech sériích, ale i ve všech speciálech.

 

V roce 2009 získala roli v britské “zombie” komedii - Doghouse. O 2 roky později účinkovala v televizní reality show s názvem “I am a Celebrity… Get Me Out of Here!”. Později si zahrála v dokumentu “Britai in Bed” (2012), ve kterém byly popisovány britské postoje k sexu i jejich průběh za posledních 50 let.

 

Mohli jste ji vidět i v několika hudebních videoklipech. Získala 54. místo jako “ZOO's hot 101 of 2009” a 26. místo ji patří za “Nuts 100 Sexiest of 2009”. Na 32. místě se umístila v “Top 100 ZOO's Beach Babe Awards 2011” a v “FHM's 100 Sexiest Women of 2009” obsadila 46. místo.

 

Než ji proslavila role v seriálu “The Real Hustle”, užívala si svou kariéru modelky. Sice netrvala dlouho, ale rozhodně byla skvělou modelkou. Pracovala s Bobem Carlosem Clarkem jako jeho “Living Doll” pro výstavu s názvem “Love Dolls Never Die”.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies