Jennifer Elisson – zkrátka sexy baba

Sexy kráska, která se věnuje nejen herectví, ale také zpěvu a modelingu. Žena s nejkrásnějším zadkem na světě. Žena, která pravidelně plní titulní stránky prestižních pánských magazínů. O kom je řeč? No přeci o Jennifer Ellison.

Modelka Jennifer Ellison na své propagační fotografii

Ze života Jennifer Ellison

Jennifer Ellison se narodila 30. května 1983 v anglickém Liverpoolu. Odmala se věnovala baletu a také moderním tancům, díky kterým v roce 1996 a 1997 vyhrála národní soutěž. Má o 8 let mladší sestru jménem Gemma.

Sexy herečka a zpěvačka

Od světa tance Jennifer postupem času zabrousila do světa modelingu, v mezičase následovalo několik televizních hereckých rolí. Krom herectví a modelingu, se věnuje také zpěvu.

Pro zajímavost:

Britský časopis Nuts tuto krásku vyhlásil "Nejvíce sexy blondýnou na světě".

Erotické fotky pro pánský magazín?

O Jennifer slýcháme především v souvislosti s jejími erotickými fotografiemi, které nafotila pro mnoho zahraničních pánských magazínů (od Maximu až po Nuts). Je libo Jennifer shlédnout v sexy spodním prádélku a nebo raději bez něj? Žádný problém! Fotografií má pro oba požadavky Jennifer dostatek.

Pro zajímavost:

Jennifer byla zvolená před dvěma lety ženou, která má nejvíce sexy zadek na světě. Stačí se na něj jen podívat a je jasné, že tento titul vyhrála oprávněně.

Navíc je možné, že Jennifer shlédneme nahou i ve filmu. Pokud by dostala roli, ve které by se musela svléknout, nebyl by to pro ní žádný problém. Nechme se tedy překvapit, kdy takovou nabídku dostane. Snad to bude co nejdříve...

Pokochejte se její krásou v naší obsáhlé fotogalerii.

Ze soukromí této sexy celebrity

O soukromí této sexy kočky, se toho příliš neví. Co ovšem víme je to, že preferuje pořádné chlapy - o žádné namyšlené a přefintěné hezounky rozhodně nestojí. Podle jejích slov: „Chlap má být chlap."

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies