Jenna Talackova – další ženská, která se narodila jako chlap

Je to fakt kočka, skoro každý chlap se za blonďatou krasavicí otočí. Nikoho by nenapadlo, že tohke krásné stvoření mohlo být chlupatým chlapem. Teď se pyšní bezchybným tělem, sexy křivkami a krásnou tvářičkou.

Fotografie zachycující modelku ležící a opalující se na lehátku

guyspeed.comMiss Universe Canada

Jenna se dokonce chtěla zůčastit soutěže Miss Universe Canada, ale když ředitel soutěže Donald Trump zjistil, že Jenna není ženskou od narození, dostala padáka. Snad ho i trochu postrašilo, že Jenna je jaksi podobná jeho dcerušce Ivance.

V Kanadě se tedy mohli pyšnit první transsexuální miss, ale mají po ptákách a může za to Donald. Ten je svou láskou k mladým blondýnkám pověstný, asi se zděsil při té představě, že by Jenna mohla jeho šarmu podlehnout, aniž by se mu se svým malým tajemstvím svěřila. To by byl teprve humbuk, kdyby pravda vyšla najevo, až by Jennu dostal do postele.

Ovšem oficiálně to dopadlo tak - Jenna byla diskvalifikována, protože jednoduše lhala. Do vstupního formuláře soutěže krásy uvedla, že se narodila jako žena a to pravda rozhodně není.

Naštěstí se za Jennu postavila spousta lidí, takže o ní ještě určitě hodně uslyšíme.

Přišlo to brzy

Jenna si uvědomila celekm brzy, že není něco v pořádku. Už jako čtyřletý chlapec se necítila dobře. Ve čtrnácti začala s hormonální léčbou a finiš přišel teprve nedávno. Jsou tomu dva roky, co se Jenna stala krásnou ženou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies