Je libo gotičku? V čem bude lepší než ostatní?

Možná jste už o nich slyšeli nebo je potkali třeba na hřbitově: bílé tváře, černé staromódní šaty, hodně kovu a kostí a tak. I mezi těmito rádoby upíry se ale najde stejné množství prvotřídních roštěnek jako v každé jiné skupině lidí a velmi snadno byste mohli najednou chtít s něčím takovým například ulehnout do rakve. Že vás to vůbec neláká? V tom případě nevíte, o co přicházíte...

Fotografie ženy pózující ve spodním prádle

Kdo neštěká kouše

Zdroj: picassaweb.google.comGotičky tak opravdu působí, že Jako by vás měly každou chvíli kousnout. A je docela dobře možné, že to některá z nich i udělá. Ale víte co saje krev mnohem víc než takové upíří kousnutí Štěkání a jiné držkování. Gotičky mívají celkem často různé lehce sadistické choutky, ale na druhou stranu mají obvykle rády i mlčení. To tak nějak přirozeně vyplývá z mentality romantického tragéda/nihlisty: nic nemá smysl a mluvení tím tuplem ne. A když holka mluví málo, jen stěží se to dá vnímat ze strany jejího kluka jako negativum. Hlavně postupem času. Ba co víc, když už potom gotička něco řekne, má to nezřídka nějakou hloubku. Hloubka je právě to, co kromě stylu odlišuje gotiky od emáků. Emo holka bude nejčastěji mluvit o tom, jak je buďto hrozně v depresi a šmutná, nebo jak má zrovna tu nejsluníčkovatější náladu. No a otravný je z toho jenom obojí. Gotička spíš bude mluvit vážně než afektovaně a spíš o něčem spirituálním nebo uměleckém než o svých momentálních náladách. První dojem tedy u gotiček nijak zvlášť nelže, očekávejte trochu nebezpečí a tajemství. Pokud nejste zrovna upjatý a pragmatický vědec/technik nebo pánbíčkář, mělo by to pro vás být pozitivní.

Temno není všechno

Zdroj: hribekmetal.blog.czOna hloubka gotiček má ale i své nevýhody. Emo hnutí kromě módy v podstatě nemá žádný systém nebo složitější myšlenku, ale gotičky můžete hodně naštvat tím, že se budete k jejich přesvědčení chovat ignorantsky. A asi budete muset změnit i šatník, doplnit zásoby černé, ale to je jasné. Gotici si potrpí na vzhledu. Hodně. Ale zpátky k těm přesvědčením, to je vážná věc. Alespoň teda pro gotičky. Je velmi pravděpodobné, že budou mít nějaké okultní náboženství. Zjistěte si, co to v případě vaší holky je, jestli satanismus, wikka, voodoo nebo třeba i nějaká dost nemainstreamová verze křesťanství. Zaprvé proto, abyste věděli, o čem to sakra pořád mluví, zadruhé proto, jaké kletby nebo jiné "magické" útoky na vás použije v případě, že ji zahnete nebo něco. Taky je ale možné, že to vůbec nebude tak horké, protože velká část gotiků jsou ti, co to dělají jenom kvůli módě, kalbám, sexu a rebelii, nebo ti, kteří odstrašující image kompenzují to, že jsou to uvnitř křehcí a bojácní umělci. Někdy dostanete dokonce obojí v jednom, roztomilou a zároveň drsnou holku. To může být docela dost velká zábava. Hlavně prostě nebuďte ohledně jejího stylu a víry příliš kritičtí, buďto se sesypou nebo vás probodnou pohledem. A pak kůlem.

 

S (ne)mrtvolou v posteli i jinde

Zdroj: pozadia.orgDojem, povaha a přesvědčení sice můžou být zajímavý, ale všechno je to na prd, pokud to neklape taky v posteli, že. Předně je důležité, abyste se nenechali zmást. To, že se gotičky strojí jako mrtvoly ještě neznamená, že se jako mrtvoly budou chovat i při sexu. Právě naopak. Jestli máte aspoň trochu představu o tom, o čem je satanismus nebo co dělali pohani při svých rituálech, můžete vyjít z toho. A ne, nemám na mysli lidské a zvířecí oběti, což je stejně z větší části jenom vulgární představa propagovaná křesťanama, kteří je chtěli pošpinit a vyhladit. Většina takových rituálů byla o něčem trochu jiném, a sice o sexu. Příroda, plodnost, svoboda a tak. Gotičky ale přece jen nejsou hippies, je to takové hippies plus pouta, piercing na kreativních místech, černé a rudé latexové spodní prádlo a souložení o půlnoci na hřbitově. A to nepřeháním ani o jediné procento. Tohle je realita. Při všem tom důrazu na bolest a dominanci se taky může stát, že se z gotičky vyklube domina. V tom případě vás to asi bude celkem bolet. Stejně tak se z ní ale může vyklubat spíš fanynka do masochismu, což pro vás může být naopak velmi, velmi příjemné. Taková gotička není žádnej srab a rozhodně něco vydrží. Jestli na tohle všechno máte žaludek, určitě si to s gotičkou parádně užijete.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies