Jde prodloužit penis? Proč ne!

Jste s ním spokojeni? Nebo přece jen jeho délka neodpovídá vašim snům či představě vaší partnerky? Je vůbec možné prodloužení penisu? Ano, jde to a dokonce existuje hned několik možností. Není třeba jít hned pod kudlu jako to dělají ženy v případě zvětšení prsou či stydkých pysků. Zkrátka někdy to nemusí ani bolet.

Fotografie pánských kalhot

složení penisuZa prodloužením na urologii

Bohužel ani dnešní moderní medicína v tomto směru žádné extra zázraky nedokáže. Sice se o prodlužování penisu pomocí plastické chirurgie hodně mluví, ale jde spíš o mýtus. Ženy to v tomto směru mají mnohem jednodušší. Ale přece jen s tím jde něco udělat. Alespoň optickému prodloužení pomůže posunutí napojení šourku na penis. O jeden nebo dva centimetry lze prodloužit penis jeho uvolněním ze závěsu ke stydkým kostem pánve. Chlapi často od prodloužení očekávají mnohem větší délku. Naštěstí se u nás nejedná o nijak frekventovaný operační zákrok, takže moc zklamaných není. Pokud se pro chirurgické prodloužení rozhodnete, brzy se vaše nadšení může rozplynout v podobě možného poškození nervů a nižšího prožitku ze sexu. Výjimečně může být penis i nefunkční. Je také dobré vědět, že po zákroku vám nebude stát vzpřímeně, ale vodorovně. Tady mají ženské výhodu, po plastice stydkých pysků nefunkčnost nehrozí, ani jim nic nestojí jinak než má. Kromě délky, chirurgie umožňuje zvětšit i šířku penisu. Jak se dělá tohle? Aplikací tuku pod kůži v penisu. 

Můžete ho vytáhnout

Penis zvětší speciální zdravotní přístroj Andro-penis, který působí na penis tažnou silou, tím vytahuje penis do délky. Jde o osobní přístroj, lze jej nasadit a sundat kdykoli se zachce. Nikdo nepozná, že ho máte. Funguje při chůzi, v sedě, v leže zkrátka pořád. Stačí jej upevnit za žaludem a máte vystaráno. Tažná síla vytváří adaptivní reakce penisu, dochází k buněčnému dělení a to vede k většení počtu buněk, prodloužení penisu v klidu i při erekci a zvětšení tloušťky penisu. Prodloužení ve všech směrech je pánové trvalé. 

Trocha chemie do těla a bude větší

Zní to jednoduše, dát si pár prášků a po pár dnech být pěkně obdařený. Ale, vypadá to, že to tak nefunguje. Některé druhy těchto přípravků dokáží podpořit jen potenci, sílu erekce a tím to končí. Máme pro vás jeden tip, zkuste doplněk stravy XtraSize a budete spokojeni. 

Jen ne závaží a vakuumdoplněk stravy na zvětšení penisu

Používání závaží, které svou vahou působí na konci penisu patří k velmi starým technikám protahování penisu. Raději to nezkoušejte, tedy pokud nejste vyznavači bolesti a praktik, ke kterým bolest patří.  Hrozí tady zranění, navíc trvalá ztráta erekce a jiné komplikace ohrožující vaše řádění. Stejné následky má i nesprávné používání vakuové pumpy.

Nejlepší bude zacvičit si

Jednoduchá a rychlá cesta k velkému péru. Speciální cviky pomáhají hromadit krev v penisu, současně je podpořena krevní cirkulace a tím se zvětšuje kapacita topořivých těles. Na cvičení není nikdy pozdě. Nepotřebujete žádné pomůcky, stačí pravidelnost a poroste vám o 4 až 8 centimetrů na délku a 2 až 4 centimetry do šířky. První výsledky zpozorujete už po čtrnácti dnech. Techniku cvičení uveřejnil poprvé doktor Brian Richard ve Velké Británii. Dnes jsou již jeho cvičební programy zmodernizovány. Tady máte oproti ženám zase výhodu. Ženské horko těžko vycvičí stydké pysky. Chcete vědět, jak cvičit? To se dozvíte příště.

Víte už o něm vše? Pokud máte pocit, že to tak není, přečtěte si osm věci, které jste o vašem penise určitě nevěděli. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies