Jak to rády celebrity - poprvé

Celebrity – nejen, že se ukazují nahoře i dole bez, ještě k tomu vykládají jak, kde a s kým to mají nejraději. Pojďme nahlédnout do jejich erotického soukromí, možná nás některé hvězdné praktiky ani nezaskočí nebo naopak budeme lapat po dechu.

Fotografie znázorňující nahé ženské tělo ležící na podlaze

 

celebritiesworld24.blogspot.com

Halle Berry

Sexy holka Jamese Bonda se může pochlubit skvělou sexy postavou, po které slintá kdejaký chlap. Na čem ulítla Na sexy oblečcích z lesklých materiálů, prý má doma schovaný kostým z X – Menů. Že by se na tom podepsala i její role kočičí ženy Tady si lesklého oblečku užila jen co je dost.

 

 

 

 

 

Heather Locklear

Heather je krásná ženská, ale spíše než svoji krásu ráda obdivuje krásu těl svých milenců. Ještě když byla se svým manželem Richiem Samborou, nechala kolem manželské postele nainstalovat spoustu zrcadel. Pohled na vypracované mužské tělo si určitě dopřává i po rozvodu.

geispait.com

Katie Price

Prsatá modelka a zpěvačka Jordan je u vytržení, když jí partner šeptá do ucha své erotickéobamapacman.com fantazie, ale žádné něžnosti teda! Jinak se jako každá sebevědomá ženská ráda předvádí v prádélku.

 

Dita von Teese

Měla ráda balet, ale později krásný tanec vyměnila za tyč a striptýzové bary. Byla manželkou rockera Marilyna Mansona. Jak asi mohl vypadat jejich sex Peříčka a okvětní lístky růži Blbost! Dita si osvojila manželův oblíbený tvrdý sex. Teď miluje, když ji u toho chlap jednu vrazí, taková facka akorát dokáže se ženskou divy! Pouta i jiné násilnické hračky jí také nejsou cizí.

weheautit.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Alyson Hannigen

Že by flétna Ne, to už ne. Teď uvítá spíše slušnou rychlovku na neobvyklém místě. Třeba na fotbalovém hřišti a podobně.

hometheaterforum.com

Příště se můžete těšit na další postelová tajmství sexy celebrit.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies