Jak si užít sex ve sprše?

Zkoušeli jste sex ve sprše? Bohužel ne vždy se vše podaří přesně podle představ, jako to bývá ve filmech. Sex ve sprše zní, jako skvělý vzrušující nápad, ale faktem může být pravý opak.

sex ve sprše

Jak na to?

Asi největším problémem je málo místa, nevíte kam s rukama, nohama a jakou polohu zvolit. Navíc vždy bude jeden nebo druhý mimo zónu proudu teplé vody. Ve sprchovém koutě je o něco tepleji díky vzniklé páry, ale zase je v něm méně místa.

 

Začněte tím, že partnerce umyjete záda a nenápadně ji ohněte. Tato poloha je hodně vášnivá a živočišná. Dobře partnerku držte nebo dbejte na to, aby se sama něčeho držela, protože velká nevýhoda hrátek ve sprše je, že všechno okolo klouže. Pokud chcete partnerku ještě více rozdráždit, použijte k tomu samotnou sprchu a vodou ji stříkejte tam kde to má ráda.


Pokud si věříte a jste stabilní, nechte partnerku obejmout váš krk a pak ji nadzvedněte jednu nohu. Dosáhnete tak ještě těsnějšího kontaktu, který je v kombinaci s namydleným tělem úžasný.


Máte rádi trochu dominance?

Přimáčkněte partnerku na studené dlaždice v koupelně, náhlá změna teploty bude působit vzrušujícím efektem. Následně ji ohněte, chytněte pevně ruce a přidržte na kachličkách, roztáhněte nohy od sebe a poté do ni směle vstupte. Ona bude v submisivní roli a vy pánem situace.


Neláká vás sex ve stoje?

Tak zkuste napustit vanu, přidejte pěnu a lehněte si jako první. Partnerka na vás nasedne a vy můžete opět využít proudu vody ze sprchové hlavice.

 

Nezapomeňte ani na orální sex, který je ve sprše obzvlášť příjemný. Partnerku si posaďte na okraj vany a začněte s laskáním, nevynechejte ani její ňadra.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies