Jak sehnat ženskou svých snů?

No tak tohle bude oříšek pánové, asi tak jako když žena hledá muže svých snů. Možná, že někdo z vás ji už našel, v tom případě klobouk dolů před vaším hledacím talentem. Že ji najít nemůžete? Nebojte se, jeden tip tady pro vás máme.

Fotografie zachycující skok dvou lidí do tvaru srdce

Máte jasnou představu

Jo, jo je to tak. Muži přesně vědí, jak by dokonalá ženská měla vypadat, ač málokterý z nich je dokonalý. Touhou chlapů po dokonalé ženské se už dokonce zabývají studie!!! Jednou se zabývala psycholožka z Velké Británie a zjistila opravdu zajímavé věci. Je nutno říct, že některé požadavky pánů se snad nedají s reálným životem sloučit.

Podle Britů vypadá žena snů asi takto

Dokonalá žena snů, má krásnou postavu s dlouhýma nohama, nikde žádné faldíky navíc. Tohle by ještě šlo. Ale aby zároveň ráda jedla a ještě k tomu ve velkém množství, to už je trochu scifi. Pro chlapy je sen dívat se na štíhlou krasavici, která se s chutí zahryzne do pořádného kusu masa. Když je potřeba, hodí na sebe úžasný model, během minuty se dá do gala a v ulicích bude oslňovat svou neskutečnou krásou všechny kolem. Šest z deseti chlapů z Británie věří, že žena snů na ně někde čeká. No tak chlapi, sundejte ty růžové brýle.

Hledáte lepší a lepší

Ani vy, normální chlapi z České republiky nejste zrovna skromní. Podle anket prováděných u nás zůstane žena snů opravdu jen snem vás všech. Asi neporadíme, kde sehnat ženu, která vám nechá prostor pro vaše zájmy a záliby, získá si každého svým šarmem, zajde s vámi do hospody a zapadne mezi vaše kamarády. Také by měla zapadnout i mezi businessmany, samozřejmostí je, aby si uměla popovídat s každým. Žena snů má své názory, je sama sebou a její komunikace je na úrovni. Co dál Fajn je, kdyby byla nezávislá, zorganizovala párty, dovolenou, umí navařit, uklidit, vyžehlit a při tom být sexy. Ani chuť do života a obrovský apetit vám není cizí, k tomu ještě zvládá stresové situace, umí perfektně řídit auto a číst v mapách. O sexu je snad zbytečné mluvit. Že má ráda sex, experimentování, nežárlí a nedělá scény je povinností všech žen. Tak co pánové, nejsou vaše požadavky až příliš

Jedna žena snů na světě je

Za ženu snů vděčíme počítačovému nadšenci, jehož jméno je Le Trung. Tento pán zřejmě nemohl ženu snů najít, tak si ji postavil. Softwarový inženýr vyrobil krásnou robotku. Vypadá jako rozkošná dvacítka, která zvládne spoustu domácích prací, udělá za vás účetnictví a rozumí japonsky a anglicky. Seznamte se, jmenuje se Aiko. Přečte vám noviny, dokonce vás zvládne navigovat při parkování. Ale pozor, pokud k ní nebudete citliví, vlepí vám pěknou facku. Je to fakt dokonalá ženská, nepotřebuje nakupovat, malovat se, chodit ke kadeřnici, prostě nic. Aiko je tady jen pro vás.

Aiko se svým taťkou (thesun.co.uk)

Tak jak to teď vidíte Nebude lepší trochu slevit z nároků Pak uvidíte, kolik žen snů se kolem vás motá.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies