Jak se vyrovnat se žárlivostí?

Nenechte si žárlivostí zničit pěkný vztah!!! Tahle potvora dokáže napáchat opravdu škaredé věci, pokud se s ní člověk neumí vypořádat. Vyhlaste boj žárlivosti!!! Jak na to? Samozřejmě poradíme.

Fotografie zachycující partnerskou roztržku

Každý to zná

Se situací, kdy nás žárlivost dokonale ovládne se setkal snad každý a kdo ne, ten je teda divný. Jen si to představte, vyrazili jste na pařbu a kolem vaší krasavice se ochomejtá nějaký šampon, zatímco vy jste na baru nebo na parketu s přáteli. Nechá vás to úplně v klidu? O tom pochybuji. Nejspíš je sledujete jako ostříž, když se ten hezoun snaží vaší partnerku chytit na špek. Usmívá se na ni a zdá se, že jí to snad i baví a líbí se jí to. No to je vrchol! Nedej bože, aby se oni otřel nebo se jí dokonce úmyslně dotýkal! A ta vaše snad ani nepřemýšlí nad tím, že vše můžete vidět a může se to zvrhnut v peprnou žárlivou scénu. Tak co, půjdete za nimi nebo ne?

Zapomeňte na to!

Zachovejte klidnou hlavu a ještě k tomu držte nervy na uzdě, nechcete se přeci stát středem pozornosti a utrhnout si slušnou ostudu. Ruku na srdce, vy si možná v této situaci připadáte jako spravedlivý soudce, ale předevšemi budete za blbce jen vy. V klidu vyčkejte, nebo si pro ni dojděte a odveďte si ji. Nikdy se nehádejte, nezvyšujte hlas a hlavně se nepertre, to se dneska fakt nenosí. Ještě by vás označili za hysterku a to nechcete. Možná vás v tu chvíli napadne taky skočit po první ženské, která půjde kolem a vrátit to partnerce i s úrokama. To je taky chyba, každému pak dojde, která bije a budete opět pro smích. Raději si to v klidu vyříkejte mezi čtyřma očima, beztak se ukáže, že vůbec o nic nešlo.

Scény mezi čtyřma očima

Už jste tedy sami a vy máte pořád horkou hlavu. Ani teď to není na místě, rozhodně se nehodí žádné vyčítání a nedělejte ze sebe chudáčka. Odpusťte si věty typu " Tak já tam na tebe čekám u baru a ty se zatím královsky bavíš s kdejakým šampónem!" nebo "Co to jako mělo být! Celou dobu jsem sledovat, jak ses k němu měla!" Potlačte svou žárlivost a řeště to příjemněji. Zeptejte se jí, jak si večer užila a dejte jí trochu najevo, že vás mrzí, že se vám nevěnovala podle vašich představ. Nakonec si určete nějaká pravidla pro další podobnou situaci. Ono je celkem pravděpodobné, že se to bude opakovat. Pak k dvojici přistupte a zašeptejte své drahé do ouška, že se skoro bojíte, že na vás zapoměla. Můžete také jejímu společníkovi říct, že si na chvilku svou partentku budete muset unést. Možná si oba uvědomí o co doopravdy jde.

Když je žárlivá scéna na spadnutí

Ono je celkem pravděpodobné, že se v roli vaší partnerky ocitnete i vy. Co pak dělat, když vás její zrak při družné konverzaci s cizí krasavicí zaostřil a vypadá to, že se to už neututlá? Ihned flirtování stopněte a od krásky se oddalte. Pokud pijete allkohol, u prvního stolku jej odložte, na tohle jsou baby v této situaci hodně alergické. Když vidíte, že scéna opravdu příjde, chytněte svou partnerku a odveďte ji aspoň na chodbu nebo na záchod, aby se scéna neodehrála přímo v centru dění. Nejlepší možná bude, když to pro tento večer úplně zabalíte a půjdete domů. Doma se pak kajte, utvrzujte ji v tom, že jedině ona vás zajímá, řekněte jí jak moc ji milujete a jak jí vůbec mohlo napadnout, že byste úmyslně takové věci dělal.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies