Jak se vyhnout trapasům mladých bažantů

Nějaké to faux paux co se týče rande či vztahu vůbec se povede i zkušenému chlapovi. Ale experti na tyto věci jsou určitě mladí kluci, kteří jsou si ovšem vědomi toho, že jsou naprosto neodolatelní a dokonalí. Možná i vy si vzpomenete na slušný trapas z dob vaší hormonální bouře.

Fotografie páru, který sedí v baru

Nechlubte se cizím peřím!!!

Mladoši chtějí ohromit, a to čímkoli, nejčastěji peněženkou. Ta peněženka snad bude jeho, ale tučný obsah stěží, tedy pokud nejde o rozmazleného jedináčka milionářů. Před ženskou chtějí zamachrovat, pozvou jí do drahé restaurace a absolutně netuší, co se v takovém podniku sluší a patří. Pak dochází k takovým trapasům, že týpek přijde na rande v ošoupaných teniskách a kraťasech, ale to je ještě to nejmenší. Pokud jí flákotu masa příborem na ryby nebo nechá dýško dvacet korun, ani netuší, jaký trapas si zrovna udělal. V případě, že jde o synáčka bohatých rodičů, který dostává pěkné kapesné, hrozí, že po nějakém prohřešku bude za trest bez něj a žádná luxusní večeře už nehrozí.

Sebedůvěra v háji

Hrůza, ale u mladých týpků celkem normální věc, která dospělou ženskou dokáže pěkně vytočit. Jak se to projevuje? Třeba v baru, nezmůže se ani na výzvu k tanci, bez toho aby si pomohl panákem. Stejné je to i v sexu, bažant má pocit, že jí musí položit na lopatky hned na prvním rande, jinak bude vláčet svoje ego daleko za sebou. Když se mu to povede, je machr, sebedůvěra stoupá s další přefiknutou samicí. A rozchod z očí do očí? Nehrozí!! SMS, ICQ či mail. To je cesta bažantů. Všechno samozřejmě špatně.

Miluje po prvním rande

Další chyba bažantů. Ještě ani není z první schůzky doma a už jí píše textovku, jak strašně ji miluje bůh ví co ještě. Tím potěší možná patnáctiletou holku, ale ženskou ne. Druhý den zjistí, že to tak vlastně není, přichází SMS, že miluje pořád bejvalku a tak to frčí pořád dokola, dokud nedojde trpělivost. „Budeme spolu až do smrti“ – další trapný, snad i dětinský a naivní kec mladíků.

Sexuální tápání

Jsme asi u největšího nedostatku mladých kluků. Má-li bažant starší partnerku, musí se fakt snažit, aby to vydrželo. Mladým klukům chybí nápad. Horko těžko ho napadne vystřídat několik rajcovních poloh, chytnout ji pořádně za vlasy nebo ji naložit pár na holou prdelku. U staršího chlapa je to samozřejmost. Bažanta snad ani moc nezajímá, jestli se po jeho orgasmu dostavil stejný pocit i u jeho partnerky. Důležité je, že to zvládne pětkrát za den. Ale jak to vypadá?! Zasune ho tam, párkrát zahýbe zadkem, udělá se a zase leze dolů! Hrůza pánové.

Chybí nápad

Kino, hospoda, kino, hospoda tohle jsou všechny nápady bažantů. Kino je super, je tady tma, pro mladého kluka ideální příležitost, kdy si ji aspoň trochu osahat. Za světla by si asi netroufnul. Roztomilé, ale po čase trapné.

Tak co potkal vás taky nějaký takový eror? Třeba se tomu už dneska jenom zasmějete a poradíte těm mladším.

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies