Jak se nenechat vyprovokovat...

Každý z nás se někdy dostal do situace, kdy si ho někdo dobírá a vy to nevydržíte a prudce po něm vystartujete. Dnes vám poradíme, jak těmto situacím předejít a nenechat se vyprovokovat.
Muž klečící v písečné duně a prožívající emoce

Muži - jak se nenechat vyprovokovat

Nechat se vyprovokovat většinou znamená nejednat impulsivně a to většinou v návalu emocí, například vzteku. Provokatér nejčastěji útočí na vaše slabé místo, to právě velká většina lidí neunese a jedná impulsivně. Není jednoduché nenechat se unést emocemi a zadělat si tak na problém, ale podle psychologů se v tomto ohledu lze zdokonalit mimo jiné i v kurzu sebeovládání.

Rady jak v sobě nedusit emoce

Pokud v sobě dusíte veškeré emoce a nedáváte jim volný průchod, je to špatně. Časem můžete v důsledku jejich nahromadění vybouchnout jen pod malou záminkou. Proto o problémech mluvte a nic si nenechávejte jen pro sebe.

 

Místo hádek a pláče je lepší vyběhnout na zahradu třeba se pořádně vykřičet. Uvidíte, jak se vám uleví. Možností je i návštěva prostředí, které uklidňuje a načerpáte zde novou sílu. Ideální je procházka po parku nebo v lese. Nastávající letní počasí nabízí nekonečné množství činností.

Provokace od přátel aneb "dvakrát měř a jednou řež"

Další příčina toho, že se někdy necháme snadno vyprovokovat je nějáká pobídka. Když vám kamarád ze srandy řekne: „ten oheň nepřeskočíš“ dvakrát si rozmylete jestli stojí za to se nechat vyprovokovat, nebo skončit s popáleninama. Proto vždy jednejte s chladnou hlavou a snažte se vždy přemýšlet, k čemu vaše kroky povedou.

Sexy ženy - příjemná provokace?

Muži jsou často provokováni hlavně ženami. Minisukýny, sexy dekolt, vyzývavý pohled...to je jen zlomek toho, čemu jsou muži každodenně vystavováni. Je to ovšem ta provokace příjemná...

Další zajímavé články z rubriky jak na to...

Jak se stát romantikem?

Jak být dobrým managerem?

Muži versus ženy - jak udělat dojem?

Jak nakupovat přes internet?

Jaro - nejvyšší čas k vylepšení postavy do léta

Už jste zkusili bondage?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies