Jak se nechovat na veřejnosti

Doba, kdy bylo přípustné řvát po přítelkyni, demonstrativně říhat a plivat je dávno pryč. Chcete-li zapadnout do společnosti, musíte být za kavalíra. Poradíme vám, na jaké chování si dávat pozor.

Fotografie muže, který koulí očima

Neperte se

Řešit každou neshodu rvačkou je znak slabosti, ne síly. Je to důkaz toho, že nedokážete ovládnout své emoce. Dvojnásob to platí pro potyčky se ženou! Pokud se rád perete, přihlaste se do kurzu bojového umění nebo si domů pořiďte boxovací pytel.

Plakat už není ostuda, ale..

záleží na tom, za jakých okolností slzavé údolí spustíte. Pokud vám umře otec a vy neuroníte ani slzu, budete vypadat jako necita. Jestliže se ale rozbrečíte u romantické komedie, přítelkyně si možná ještě rozmyslí, zda chce trávit život s takovou srágorkou.

Nekřičte

Máte-li s někým nevyřízené účty, snažte se je vyřešit v klidu. Do vašich problémů nikomu nic není – díky zvýšenému hlasu si ale o vás mohou za chvíli povídat i vrabci na střeše. Navíc budete působit jako hrubián a tyran, pokud se hlasitě hádáte se svou přítelkyní (přestože jste třeba v právu).

Říhejte a plivejte nenápadně

Máte-li nutkání si odříhnout, například po dobrém obědě, učiňte tak se zavřenými ústy, které si ještě přikryjte rukou. Pokud i přesto půjde říhnutí slyšet, omluvte se slůvkem „pardon“. Co se plivání týče, připravte si papírový kapesník, který poté vyhoďte. Plivat na zem přísluší jen těm největším buranům!

Další faux paux etikety:

  • Dlouhé civění do výstřihu
  • Kousání vnitřní strany rtů
  • Potahování obsahu nosu
  • Mít děravé ponožky
  • Mít mazem ucpané uši
  • Okusovat si nehty
  • Mít špinavé nehty
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies