Jak se měří penis?

Nad velikostí penisu občas přemýšlí každý muž. A zvláště pak ihned po tom, co nám začne partnerka tvrdit, že na jeho velikosti nezáleží. Pokud to zopakuje za večer několikrát, chuť vytáhnout metr ze šuplíku sílí. Je však třeba vědět, jak měřit správně...

Fotografie navíjejícího metru

Co ovlivňuje pravdivost výsledku

Sklon k přehánění nebo naopak přehnaná skromnost

Pokud toužíme mít větší penis (tato touha je známá většině z nás), nevědomky budeme mít sklon k přehánění. Oči nebudou chtít uvěřit naměřenému výsledku a ruka jakoby omylem krejčovský metr posunula dále. Stejně tak se může stát opak – z přehnané skromnosti ovlivníme výsledek do mínusu (tato varianta je však méně častá).

 

Míra ztopoření

Pokud nedojde k úplné erekci, dochází ke zkreslení výsledku. Penis musí být ztopořen úplně.

Způsob měření penisu

Pokud měříte penis z boku nebo zespodu, výsledek nebude správný. Zvláště natáhnete-li metr až k hrázi ve snaze dosáhnout co nejlepších výsledků.

 

Pivní pupek

Obézní muži a jedinci s pivním bříškem si musí uvědomit, že značná část penisu je schovaná v tuku, který se nachází v břiše.

Věk

Pokud vám není více než 18 let, nevěště nad velikostí svého pohlavního údu hlavu. Váš růst možná ještě není u konce! Růst penisu totiž končí přibližně v 19 letech. Pokud přesto nejste s velikostí penisu spokojen, je zde řešení - zvětšení penisu operativně.

Správné měření penisu

Jakmile dosáhnete úplného ztopoření penisu, nakloňte jej tak, aby byl rovnoběžný s podlahou. Stáhněte předkožku přes žalud. Konec metru opřete o stydkou kost u kořene penisu (na břišní straně) a měřte až k vrcholu žaludu. K měření používejte krejčovský metr.

Velikost penisu ve světě a u nás

Podle lékařských studií má průměrný ztopořený penis 12,8 cm. Průměrná délka ztopořeného penisu v České republice však dosahuje 15 cm. Takže na tom rozhodně nejsme špatně!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Rock, punk a metal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies