Jak sbalit holku?

Zakoukali jste se do holky a nevíte, jak ji sbalit? Nebo toužíte po taktice na nadcházející víkend? Způsobů je hned několik, záleží jen na vás. Buď to pojmete moderním způsobem nebo starou dobrou klasikou. Zahoďte stud a pusťte se do toho.

Fotografie dvojice, která se směje

Sbalte holku pomocí internetové seznamky

Seznamky jsou v dnešní době jedním z nejčastěji používaných způsobů, jak sbalit holku. Měsíčně je navštíví stovky tisíc lidí, z nich pak 2/3 muži a 1/3 ženy. Podle jednoho průzkumu vyplynulo, že pokud si na seznamce podá inzerát žena, může čekat na asi 36 odpovědí. Muži jsou na tom o mnoho hůř. Na jeden inzerát dostanou zhruba 3 odpovědi.

Sbalte holku přes chat

Dnes na internetu existuje celá řada stránek, díky kterým si můžete s vaší potenciální partnerkou popovídat v reálném čase. Jedná se o chat. Na rozdíl od seznamky, na chatu závisí na náhodě, tedy na tom, koho zrovna potkáte. Stačí si jen vytvořit svůj nick (přezdívku) a vstoupit do některé z nabízených místností. Pak už vše záleží jen na vás. Je mnoho lidí, kteří si přes chat našli partnera. Při vzájemné komunikaci, postupem času, zjistíte, zda si s vaší, možná budoucí, holkou rozumíte či nikoliv, a zda byste se mohli dát někdy dohromady.

 

Naučte se ženu správně oslovit - poradíme vám, jak na to v článku

Zkuste sbalit holku starou dobrou klasikou

I když se vám to asi nebude zdát, tak psaní milostných dopisů ještě úplně nevymizelo ani v dnešní době. Tento způsob balení má naprosto výsadní postavení, protože do dopisu vkládáte své naděje, že onu slečnu zaujmete. Ale pozor! Určitě do něj nepište, že se sejdete na nějakém opuštěném místě a už vůbec ne výrazy typu „Miluji tě!”. Na to, že vás vaše kořist zatím nezná, je to zcela nevhodné a nepatřičné. Lépe uděláte, když do dopisu vložíte zamilovanou báseň.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies