Jak přimět partnerku, aby zhubla?

Máte pocit, že vaše partnerka na sebe přestává dbát a původně ladné křivky se mění v rozteklou hromadu tuku? Je vám stále více zatěžko ji i sebe sama přesvědčovat, že se vám takhle líbí? Pokud nechcete, aby váš vztah skončil na slepé koleji, je nejvyšší čas jednat!

Fotografie ženy před hubnutím a po hubnutí

Túra, brokolice, sex

Když se kolem sebe rozhlédnete, velmi často zjistíte, že po dlouholetém partnerském vztahu mají oba partneři velmi podobné proporce. Tady se na nich podepisuje jejich společný životní styl, včetně jídelníčku a trávení volného času, který můžou vyplnit buď sledováním televize, nebo třeba horskou túrou.

Nechcete-li skončit jako obtloustlý tatík po boku korpulentní paničky, respektujte pravidle zdravé výživy. Zajímejte se o to, co máte na talíři. Zapojte se do přípravy jídelníčku. Snažte se hýbat, stačí 30 minut denně, dopřejte si sportovní víkendy a dovolené. Skvělou spalovací aktivitou je i sex.

Nejlepší obrana – prevence!

Nejlepší je neztloustnout. To chce ale respektovat několik zákonitostí – např. že metabolismus se mění s věkem. Počítejte s tím, že v 25 budete kalorie spalovat rychleji než v 50. Na postavu ženy mají kromě věku vliv i hormonální faktory – puberta, těhotenství a menopauza.

V těhotenství se proto aktivně zajímejte o jídelníček své partnerky a rázně smeťte ze stolu argumenty tchýně, tet a kamarádek, že v tomto období se má jíst za dva. Nemá. Naopak si tím vaše partnerka zadělává na přebytečná kila, kterých se bude těžko zbavovat.

Musíš mě milovat, jaká jsem!

Cítíte se provinile, když vaše oko na manželce stále více se podobající Otesánkovi nespočine s takovým zalíbením, jako na vaší štíhlé sousedce nebo sekretářce? Z filmů a literatury máme zafixováno, že partnerku máme milovat takovou, jaká je. Ale když se za pár let po svatbě probouzíme místo Twiggy vedle rozcuchané princezny Fiony, milostné roztoužení je to tam.

Co rozhodně nedělat

Manželku (respektive její proporce) nezesměšňujte ve společnosti a odpusťte si rádoby vtipné a „neškodné“ poznámky typu“ ty můj tlouštíku“nebo „kolik že to máš vlastně brad?“. Nevyčítejte manželce kila navíc. Je pravděpodobné, že vy sám jste od začátku vztahu také změnil svůj vzhled.

Nevyhrožujte. Je pravděpodobné, že když pohrozíte rozchodem, štíhlou milenkou apod., manželka se vrhne do náruče jediné jistoty, která ji zbyla - spižírny a ledničky. Nedávejte ultimáta. Pokud sám nehubnete, je pro vás nereálné odhadnout, za jak dlouho je manželka schopna 10, 15 nebo více kilo zhubnout.

Co by mohlo zabrat

Vyhoďte staré kuchařské knihy a kupte literaturu a kuchařky se zdravou výživou. Naplánujte si sportovní víkend nebo dovolenou – tím, že se sám zapojíte, partnerku morálně podpoříte. Další variantou je manželce zaplatit speciální pobyt pro ženy, kde je velmi často v ceně např. aerobik, plavání nebo další sportovní aktivity. Ideální je, pokud vyrazí se stejně „postiženou“ kamarádkou. Stejnou funkci splní i pobyt v lázních zaměřený na hubnutí.Vhodným dárkem je také permanentka do fitness centra.

Každá žena zjihne při pohledu na hezký módní hadřík. Využijte toho a motivujte manželku nákupem (či slibem nákupu) nového svršku, ale pod podmínkou , že bude o jednu nebo dvě čísla menší než její současná velikost.

Podstatná je jedna věc - kila půjdou mnohem snáze dolů, bude-li vaše partnerka hubnout sama z vlastního přesvědčení, což u žen, které jsou někdy až přehnaně kritické ke svému vzhledu, většinou nebývá problém. Kromě estetických důvodů ji mohou vyburcovat i zdravotní problémy, nedopnuté oblíbené džíny nebo skutečnost, že při společných sportovních aktivitách s dětmi ztrácí dech. A které dítě (a tatínek) by nechtěli mít fit sportovní maminku, kterou se můžou chlubit?!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies