Samuraj.cz

Jak poznat některé pohlavní choroby

Ivana Dachary

Vysouložit se dá ledacos. Šikovná slečna si takhle zaopatří třeba novou audinu, smolař/ka nějaké to drobné zvířectvo a svědění. Rozhodně tu platí ono známé „Poznej svého nepřítele!“ V tomto případě choroby, které můžou potkat vašeho ptáka ohniváka, když leze tam, co nemá.

Muňky

Mít svoje vlastní ZOO v rozkroku je ještě asi to nejmenší zlo. Je to protivné, drbete se jak diví, na pokožce vznikají škrábance, na druhou stranu se filcky dají zjistit i pouhým okem a poměrně lehce chemicky zlikvidovat. Kromě toho si je můžete i ochočit a vycvičit nebo si z nich založit chovnou stanici.

Chlamydiová infekce

Tak tady začíná jít do tuhého… Nebo spíš do tekutého, protože vašemu penisovi teče z nosu. Objeví se i mírná bolest v podbřišku (takhle nějak vypadají krámy) a palčivý pocit při močení.

Opary na genitáliích

Okolo penisu cítíte svědění nebo pálení a na něm vám vyraší červená vyrážka. Ač jste stále chlapec v rozpuku, není to akné, ale opar, ze kterého se můžou vyklubat i puchýře nebo otevřené boláky.

Bradavice na genitáliích

Váš penis nebo ústní dutina (podle toho, co bylo v akci) se jednoho krásného dne osypou červenou svědivou vyrážkou – důkaz toho, že právě prodělávají infekci způsobenou lidským papillomavirem HPV.

Kapavka

Jak už název napovídá, je to o kapání: z ptáka vám bude ukapávat hustý, nažloutlý výtok. Může se přidat i pálení a svědění při močení.

Syfilis

Penis se chová podezřele: vypučí na něm nebolestivé boláky (a zase – klidně se můžou objevit i v puse, pokud jste orálně obšťastňovali nějakou tu nakaženou broskvičku). 10 dní až 3 měsíce po nákaze se v okolí boláků objeví zvětšené lymfatické uzliny. Pokud s tím pořád nic neděláte, ve druhém stadiu (3 týdny až několik měsíců po nákaze) se můžete těšit na zvýšenou teplotu, vypadávání vlasů, bolest v krku, vyrážku.

Trichomonóza

Může za ni parazit. Chlapi bývají bez příznaků, ženské ji odnesou výtokem a bolestí při souloži a močení. I když vy sami příznaky nemáte, bez léčení obšťastníte svou partnerku nejen famózním sexem, ale i touhle infekcí.

AIDS

Dříve nebo později zaregistrujete bolest v krku, oteklé uzliny, únavu, zimnici a noční pocení. K tomu se přidá i chronický průjem, náhlý úbytek váhy, suchý kašel, dýchací potíže. A aby toho nebylo málo, počítejte i s častým nachlazením, opary a plísňovými nebo kvasinkovými infekcemi v ústech.

Bacha na ně!

Když se utěšujete tím, že je tu přece armáda doktorů a tuny léků, které vás z toho vysekají a vašeho macka dostanou opět do stavu bojeschopnosti, mějte na paměti jedno: popsané nemoci můžou mít příznaky zcela slabé nebo vůbec žádné. A jste namydlení. Jednak je vesele šíříte dál (a tím se dostáváte na cestu zločinu), jednak si zahráváte s tou křehkou květinkou, vaší plodností - pohlavní nemoci ohrožují i mužskou, nejenom ženskou plodnost.

Prevence

Samo že kondom! Jenže aby to nebylo zas až tak jednoduché, ani ten vás před vším tím svinstvem neochrání. Filckám bude váš rambo navlečený do gumy vyloženě k smíchu a spokojeně se uhnízdí ve vašich chlupech, kondom nekondom. Stejně tak opary si k vám cestičku najdou (kondomem si chráníte jenom ptáka, ne jeho okolí). A to nemluvíme o tom, že pod pojmem „sex“ se neskrývá jen interakce dvou genitálů, ale i další aktivity – no jenom si vzpomeňte, kde všude skončí vaše prsty nebo jazyk… To už si rovnou pořiďte latexové rukavice a roušku.

Moralitka na závěr

Sex je fajn. Pokud ho děláte s nepromiskuitní, věrnou a zdravou slečnou, nejlépe tou vaší. Se slečnou někoho jiného, popř. slečnou za peníze, je to tak trochu ruská ruleta. Většina má šanci, že vyvázne v pořádku. Ale jeden to schytá určitě. A teď jde o to, v jaké skupině se ocitnete: budete většina, nebo ten jeden Opravdu chcete váš penis, to nejcennější, co máte (hned po vašem panictví), vystavit takovému riziku!

Hodnocení: 4.2

Počet: 5

Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.