Jak oslovit úplně cizí ženskou?

Je krásná, sympatická, jak se k ní jen dostat a co říct? Máte s tím problém, stydíte se, máte nízké sebevědomí? Nebo je váš zájem tak velký, že nevíte, co říct? Není to vůbec těžké, stačí se jen rozhoupat.  S cizí ženskou mluvíte i v obchodě, v hospodě nebo na poště a je to snad pro vás nějaký problém? Vždyť o nic nejde, při nejhorším hrozí odmítnutí. V tom případě se svět nezboří. Staňte se expertem v oslovování něžného pohlaví.

Fotografie ženy, držící v ruce sklenku vína

Hlavně odbourejte strach a nervozitu

To je první krok. „Kdo se bojí nesmí do lesa“, tímhle příslovím se řiďte. Berte to jako hru, opravdu o nic nejde. Pokud se budete strachem třást a koktat, stěží zaujmete. Sklidíte leda nějakou ironickou poznámku a posměch. A strach porazíte nejlépe tak, že se k němu postavíte čelem. Nasaďte úsměv a strach a nervozita opadne.

Jak s ní mluvit?

Úplně normálně, na nic si nehrajte. Tady nehraje roli vaše peněženka, auto co stojí venku, ale jen vaše umění konverzovat. Zajděte za ní, pozdravte jí a povídejte o něčem zajímavém. Složte jí poklonu, ale pozor ne takovou co se týče jejího vzhledu, spíše pochvalte její názor, úsudek. Buďte zábavný a trochu přidrzlý, to je sexy. Ženy sice tvrdí, že je přitahují milí a hodní muži, ale není to pravda. Sebevědomý, přidrzlý chlap je pro ně výzvou. Nesnažte se být za každou cenu zajímavý, nikdy nelžete a nemluvte jen o sobě, to opravdu odradí po pár větách. Spíše ji nechte, ať mluví o sobě.

I tělo mluví

Řeč vašeho těla hraje velkou roli v oslovení. Někdy je důležitější než celá vaše řeč. Zapomeňte na frajerský postoj, rozkročené nohy a ruce složené na prsou, to fakt ne. Pozor, ať během hovoru příliš negestikulujete rukama. Jakým způsobem a  tónem hovoříte a jaký postoj u toho zaujímáte je důležitější než to, co říkáte.

Vzbuďte zájem

Ženu je třeba okouzlit, nalákat, zkrátka je třeba u ženy vzbudit zájem. Sdílejte s ní emoce a zážitky. Ženské lépe reagují na zdravě sebevědomé pány. Už tím, že ji oslovíte, určitou míru sebevědomí prokážete. Musíte ji přesvědčit, že pro vás má nějaké hodnoty, ale nepočítejte sem vzhled. Ženy totiž nemají moc rády, když je chlapi balí jen kvůli tomu, jak vypadají.

Pozor na mrtvý bod

Chlap by měl vědět, kdy nastal čas rozhovor ukončit a odejít. Nenechte váš rozhovor dojít do mrtvého bodu. Opravdu trapná situace, když nastane ticho a pak to zachraňujete kecáním o počasí a podobně. Tady platí přísloví „ V nejlepším se má přestat “.

Jak na to v baru?

Narazil jste na ni v baru a chcete ji oslovit. Mám si k ní hned sednout nebo se jen vedle ní postavit a stát? Nikdy se nestavte přímo před ni, zasahujete tak do jejího vlastního prostoru, což není příjemné. Ani se jí nedotýkejte, může to působit dotěrně. A posadit se k ní? Raději vyčkejte, až vám to sama nabídne nebo se zeptejte.

Škola svádění

Opravdu nemáte dostatek sebevědomí a odvahy oslovit cizí ženskou? V tom případě vyzkoušejte kurz svádění. Je určen pro muže i ženy. Poskytnou vám motivační literaturu i instruktora, který vás na všechny možné situace připraví teoreticky i prakticky. Pak možná budete schopen oslovit ženu, ale už ji nebudete mít za co pozvat na drink nebo na večeři. Víkendový kurz totiž vyjde i na patnáct tisíc korun. Dokonce vám tady poradí jak sbalit určitý typ žen, například modelky, recepční nebo tanečnice.

Co na to on?

Prý s tím má taky problém, ale všiml by si na ní něčeho extra zajímavého, čím hned upoutala jeho pozornost. Složil by jí rádoby vtipný možná upřímný kompliment. Do ženských je těžké vidět, navíc když tu ženskou vidí poprvé. Chce to jen odvahu a počítat i s možným odmítnutím. Když tak to skončí přátelským pohovorem. V některých případech se vyplatí být urputný, v jiných zase příliš nenaléhat. Se ženským je to zatraceně složité. Zaleží také na chemii a míře vypitého alkoholu na obou stranách.

Pánové, seberte odvahu, ženy čekají!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies