Jak na sex ve třech

Sex ve třech, to je sen většiny mužů. Přináší ale svá rizika. Ne každý pohled na partnera, jak si užívá s někým jiným, snese. Kdy tedy do experimentování jít a kdy si raději nechat zajít chuť?

Fotografie zachycující trojici mladých lidí, ležících vposteli

Opravdu to chcete?

Láká vás do sexu ve třech partnerka? Nenechte se ovlivnit jejím nadšeným vyprávěním, pakliže už trojku zažila a rozhodujte se pouze na základě vlastních pocitů. Dokážete si představit, že se díváte, jak si vaše přítelkyně užívá s jiným mužem? A pro případ, že plánujete ruskou trojku – co když partnerka začne žárlit, pochybnosti a výčitky spustí hádky a ohrozí váš vztah? Ještě než se rozhodnete, proberte s partnerkou všechno pro a proti.

Když chcete vyzkoušet

..ruskou trojku

Ruská trojka, tedy sex ve složení jeden muž a dvě ženy, je snem většiny z nás. Ani ženy v tomto případě nebývají příliš vyhraněné, pokud mají navíc lesbické sklony, může jít o společný sen obou partnerů. Vyplatí se, když je i žena do trojky bisexuální – užijete si tak vy všichni.

..švédskou trojku

Pokud máte skony k žárlivosti, na parťáka do trojky zapomeňte. Počítejte se s možností, že bude mít větší přirození než vy nebo že se to s ním vaší partnerce bude líbit více než s vámi. Muže přibírejte jen tehdy, jste-li si stoprocentně jistí, že vám představa vaší partnerky s jiným mužem nevadí, nebo dokonce vzrušuje.

Když chcete být tím třetím

Jste-li nezadaný, můžete se právě vy stát tím třetím – pak ale doporučujeme najít si dvě ženy, případně pár, který osobně neznáte. Jít do trojky se svými přáteli se nevyplácí. Přestože třeba sexuální experiment proběhne v pořádku, může se stát, že při dalším společném setkání už spolu nebudete schopni normálně komunikovat, budete mít poct, že něco „visí“ ve vzduchu.

Podle čeho vybírat třetího

Onen třetí se musí líbit vám i vaší partnerce. Měl by působit upřímně, nenásilně. Půjde-li o cizí osobu, ověřte si její zdravotní stav – žádejte klidně i lékařské vyšetření.

Jde do tuhého – jak na to?

Vyvarujte se sexu na první schůzce, nejdříve dotyčného trochu poznejte. Tím, že odbouráte počáteční bariéru a získáte v něm důvěru, pak půjde všechno lépe. Ještě než se do milostného zápolení pustíte, ujasněte si všichni tři, co se komu líbí a za jaké hranice už nepůjdete. Předejdete tak nedorozumění a zklamání.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies