Jak kupovat oblek?

Čeká vás nějaká slavnostní příležitost, nemáte co na sebe a potřebujete poradit? Potom si přečtěte těchto pár řádků a snad najdete potřebnou inspiraci pro koupi nového obleku.
Snímek zachycující pánský oblek s kravatou

Móda versus oblek – co dnes muži nosí?

Oblekem nikdy nic nezkazíte. Stále se nosí saka se třemi knoflíky, v módě je také jemný proužek. Nechcete-li splynout s davem, zapomeňte na černé obleky a porozhlédněte se po jiných variacích. Luxusně působí fialová, vínová, tmavě modrá, starorůžová nebo khaki.

Oblek musí sedět – střih rozhoduje

Střih je asi to nejdůležitější, co by jste měli při koupi nového obleku řešit. S ním ruku v ruce jde samozřejmě kvalita. Pokud si koupíte oblek za pár set korun, určitě nebude z nejkvalitnějších a s největší pravděpodobností vám nebude ani sedět. Nějaká ta úprava pak na sebe nenechá dlouho čekat...

 

Jak poznat že vám oblek opravdu sedí? Pokud budete zkoušet v obchodě s kvalitními obleky, prodavač tam nebude jen na parádu, ale určitě se v oblecích vyzná. V obleku se hlavně musíte cítit dobře, nesmí na vás nic viset, jak na věšáku a při rozpažení rukou by měla lehce z rukávu koukat košile.

Boty – tenisky jsou špatná volba

Oblek by se měl samozřejmě zkoušet v botech, které k němu budete potom nosit. Nikdy nebude dostatečný důvod, aby jste si vzali k obleku tenisky, proto nemá cenu si ho v teniskách ani zkoušet. Kvalitní kožená obuv je ta nejlepší volba.

 

Za prvé vám kožená obuv vydrží opravdu hodně dlouho, pokud se o ni budete alespoň trochu starat a za druhé vypadá velmi elegantně. Pozor také na volbu ponožek. Vzít si bílé požky k černému, či tmavému obleku je to nejhorší, co můžete udělat. Také by ponožky neměly z podkalhot při chůzi vykukovat. S tím už ale nesouvisí barva ponožek, ale délka kalhot.

Móda a trendy - stylová image muže:

Nový trend – muži rádi rozhalenky

Právě letí termokošile s klimatizací!

Hodinky – jak si má muž vybrat?

Pánská móda - zákony obleků

Image muže – je libo bradku?

Automobil prozradí vaší image

Žabky pro muže jsou stále populárnější

Tašky přes rameno jsou stylové a praktické

Kšiltovky - stačí si jen vybrat

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies