Jak ji přesvědčit, aby polkla?

Orál dostane skoro každého chlapa, mám pravdu? Možná je i u vás součástí každého sexu. Dovolí vám partnerka, ať jí to nastříkáte do pusy? To možná ano, ale sperma každá s radostí nespolyká. Jak ji donutit, aby to ráda udělala?

Fotografie ženy se sklopenou hlavou

Vy jí to jazykem uděláte a neremcáte, že vám to nechutná. Jenže některé ženské sperma prostě do pusy nevezmou. Nechutná a smrdí. To je ten nejčastější důvod proč do pusy prostě ne, ač na to ženy často myslí. Zkuste pár triků, aby jí to aspoň trochu zachutnalo.

Abstinent, nekuřák

Chcete, ať vaše bílé nadělení spolkne? Tak zapomeňte na chlast, cigára a kávu také odložte! Všechny tyto dobroty, dělají sperma nedobrým. Díky vašim zlozvykům a závislostem je sperma hořké. Pak se není čemu divit, že si to ženská milující čokoládu do pusy nastříkat nenechá. Ani červené maso chuti neprospěje, prý je po něm semeno hodně slané. Hořkost spermatu podle žen také podpoří konzumace česneku a piva.

Možná i vám předchozí partnerka chutnala více či méně, než tak v jejímž klíně spočíváte nyní. Stejně tak je možné, že jí chutnal více jiný chlap. Je vědecky dokázáno, že chuť ovlivňuje všechno, co sníme.

Jak dodat lahodnou chuť?

Má ráda sladké? Dejte si před tím pořádný kousek ananasu, ten vaší životadárné tekutině dodá sladkou chuť. Dobrá je také skořice. Ale co vede? Podle všeho je nejlepší celer. Takže k romantické večeři připravte jako předkrm třeba jednohubky s celerovou pomazánkou a bude po vaší chuti šílet. Máte to řídké? I tady je řešení. Pijte více mléka nebo si dopřejte proteinové přípravky.

Americký vynález

Amíci už nevědí coby, tak přemýšleli i nad chutí spermatu. A něco z toho je. Vyvinuli doplněk stravy, po které budete už po týdnu užívání chutnat jako krásně zralé jablíčko a ještě prospějete svému srdci a cévám. Výrobek najdete na amerických serverech a vyjde vás v přepočtu na cca 250 korun.

Vyřaďte chuťové pohárky mimo hru

Už jste pro to, abyste zachutnal, udělal vše a nic se neděje? No v tom případě je tady ještě jedno řešení, sice trochu tvrdší, ale možná to projde. Vyzkoušejte techniku hlubokého hrdla. Nechte jí to vklouznout přímo do krku, tak ani nestihne zaregistrovat, jestli je to hořké, slané nebo sladké. Možná by bylo fajn ji na to, co přijde předem upozornit.

 

 

 

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies