Jak ji donutit, aby místo vás dala kopačky?

Když vás má někdo rád, je to krásné. Většinou. Ale čeho je moc… A někdy se prostě veškeré kouzlo jaksi vytratí zadními dveřmi. Pokud jste navíc postiženi dobrosrdečností, ohledy nebo nedostatkem schopnosti říct holce ne, tím spíš byste měli zvážit tuhle pasivně agresivní strategii.

Snímek zachycující komiks

Stará dobrá odpornost

pivní pupkyKaždé holce přirozeně vadí něco jiného, ale přes něco prostě nejede vlak, jako kdyby to byl zákon přírody – repelent na mařky nebo kardio-genitální antigravitace. Pokud se přitom nechcete nijak zvlášť pitvořit nebo přetvařovat, věřte tomu, že to ani nemusí být potřeba. Jen prostě najednou vysaďte všechno v souvislosti s hygienou, módou nebo stravovacími návyky, co stejně děláte jenom z ohleduplnosti. Možností je podle vašich chutí a sklonů nekonečně – nechávejte spodní prádlo rozházené po podlaze všude tam, kde si ho zrovna vysvlečete, neuklízejte ustříhané nehty a chloupky, vysaďte parfémy a gel nebo lak na vlasy, neosvěžujte si před cicmáním dech, jezte vagony česneku, cibule a plísňových sýrů, oblékejte se zásadně do pohodlných pytlovitých komunistických teplákovek… Tohle je pro vás opravdu zlatá cesta – pohodlím ke svobodě!

 

Zapomeňte na paměť

foto z filmu RozchodPokud vám samotným ale záleží na tom, jestli jste nebo nejste módní vyvrhel nebo prase, pořád máte ve svém protivztahovém arzenálu jednu velkou zbraň, která opět nevyžaduje absolutně žádné úsilí, protože je to další varianta na nejednání: zapomeňte na všechna výročí, narozeniny, svátky nebo i takové ptákoviny jako „vaše“ písničky nebo první schůzku. A když už je řeč o schůzkách – všechny prošvihněte. Absence tohohle druhu zájmu a pozornosti je spolehlivým zabijákem upřímných citů. Každá básnička, květina, bonboniera, polibek, pohlazení nebo i blbé přání, které zapomenete ve správný čas své drahé polovičce darovat, vás přiblíží o krůček blíže k tomu krásnému dni, kdy na vás zapomene i ona. Také obecně když prostě do ženy přestanete sypat peníze, dají se se slušnou pravděpodobností očekávat nějaké výsledky (ale pozor – pokud vás „opravdu miluje“, peníze od vás chtít nebude, a to je pak průser).

 

S kreativitou opatrně

vražda ze žárlivostiMůžete ale mít smůlu a uvázat si na krk takovou trapku, která sice trpně, ale přece, přijme jak váš nevkus a zvířecí tělesnost, tak i lakomství nebo dutoslepou a hluchoblbou sklerózu. Při vymýšlení komplikovaných a originálních způsobů, jak se s partnerkou takového kalibru vypořádat, si ale dejte veliký pozor, aby se vám to náhodou škaredě nevymstilo. V některých případech by mohlo zabrat například předstírání aféry s jinou ženou i s narafičeným „provalením“, jenže pokud jste se své současné doteď nezbavili, je dost dobře možné, že je tak trochu šílená, a potom by v tomhle případě mohlo dojít k úrazu (ať už vražednému nebo sebevražednému). Složité lži mají bohužel ten nešťastný sklon odrazem se vracet k tomu, kdo je vymyslel, a způsobovat neočekávané škody. Navíc to stejně nemusí zabrat, pokud je toho ona zvláštní slečna schopna odpustit opravdu hodně.

 

Zbraň hromadného ničení lásky

stará kouřící žena s pánvičkou a alkoholemPokud ale všechno ostatní selže nebo pokud nemáte čas nebo nervy na vleklý uměle vyvolaný rozchod, vaší poslední šancí (tedy kromě toho, že jí jednoduše dáte kopačky, ale na to zřejmě nemáte, když jste to dočetli až sem) je jistá vskutku ultimátní a extrémně nebezpečná strategie, která ale funguje ve 100% případů - testoval jsem to osobně dlouhá léta a nikdy mě to nezklamalo. Ano, taky mám problém říkat holkám ne, a nestydím se za to! Ale k věci – dokonalým protijedem na náklonnost od osoby ženského pohlaví je...pravda. Čistá a nic než. Je její nová blůza škaredá? Řekněte jí to. Je její poznámka hloupá? Řekněte jí to. Je tlustá? Řekněte jí to. Potřebuje být neustále s nějakým klukem, protože se děsí samoty, i kdyby to bylo zapomnětlivé, nevkusné, lakomé, sukničkářské a prolhané prase? Řekněte jí to. A nezapomeňte jí taky říct, co přesně si o tom myslíte. Než řeknete „příčetnost“, už bude dávno za horama. A jestli se vesmír rozhodne vyzkoušet něco nového a ona s vámi bude chtít zůstat i potom, co jste jí řekli úplnou pravdu, no, pak byste byli blbí, kdybyste s ní zůstat nechtěli.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies