Jak být (šťastný) single

Dokud se o vás stará žena, život běží jak na drátkách. Jakmile jste ale sám, zjistíte, že prádlo se samo nevypere, jídlo neuvaří a prach neutře. Jak stav single nejen přežívat, ale umět si ho i užít, zjistíte v dnešním článku.

Fotografie muže v bílé košili a slunečních brýlích a kšiltovce

Nakupování nemusí být utrpení

Pokud neumíte vařit, máte několik možností – spoléhat na restaurace, rozvoz pizzy a hladové stánky nebo nakupovat polotovary. Přesto je občas třeba se do obchodu vydat. Muži sice nesnáší nakupování, vy to ale zvládnete. Frontám se vyhnete, když vyrazíte už ráno – v tu dobu jsou ještě prodavačky odpočaté a tudíž i milé. Nakupte hranolky, mraženou pizzu a podobná jídla jednoduchá na úpravu.

Praní a žehlení zvládnete taky

Bohužel budete muset nakoupit i věci jako je jar, prášek na praní, houbičky na nádobí apod. Pamatujte, že bílé a tmavé prádlo se pere zvlášť – nechcete mít přece z bílých kalhot batikovanou parádu. Prádlo můžete žehlit ještě vlhké, ušetří vám to spoustu práce – doschnout jej ale nechejte na věšáku venku, ne ve skříni. Pokud přijdete na to, jak se napařuje, taky dobře.

Tipy na šťastný single život

Seznamujte se

Vyzkoušejte veškeré možnosti seznamování – internetové seznamky, seznamovací zájezdy, mejdany. Zklamání z výsledku předejdete tím, že nebudete na schůzky chodit s přehnaným očekáváním, ale s úmyslem pobavit se. Pokud se objeví ta pravá, máte štěstí. Pokud ne, alespoň si zvednete sebevědomí a ujasníte si, jakou ženu vlastně do svého života chcete.

Flirtujte a sexujte

Klidně si dopřejte úlet na jednu noc s neznámou kráskou – dokud se nenajde žena pro vážný vztah, proč byste si neužíval? Chraňte ale své zdraví – i když sex s pláštěnkou není to pravé ořechové, za suvenýr v podobě pohlavní nemoci to opravdu nestojí.

Žijte po svém

Dělejte vše, co by žena neocenila nebo nechápala – sledujte po večerech fotbal, choďte s kamarády na pivo, vyzkoušejte nějaký adrenalinový sport, spěte pod širým nebem.

Dopřejte si trochu luxusu

Část peněz, které si střádáte na horší časy, s klidným svědomím utraťte za něco, po čem už dlouho bažíte. Je libo Hi-Fi věž nebo nová herní konzole?

Plňte si své sny

Využijte volný čas ke splnění svých přání. Toužíte např. cestovat po světě? Směle do toho!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies