Ivanna Benešová – mezi režií a modelingem

Sama sebe označuje jako režisérku. Přitom se svléká na veřejných místech a dobře ví, že má co ukazovat (ze své fyziognomie, její režisérské počiny jsou o třídu slabší). Můžete-li si vybrat mezi zhlédnutím jejích aktů a filmů, zvolte to první.

Černobílá fotografie ženy, která pózuje v podprsence

Ivannino CV letem světem

Co se dá o téhle zřejmě nejpohlednější české filmařce říct? Je jí 26 a podle informací na portále ČSFD vystudovala manažersko-ekonomický obor na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně a posléze obor hraná režie na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku. Předtím pracovala v deníku Blesk, byla realitní makléřkou i rozhlasovou moderátorkou. Teď točí mimo jiné spoty a reklamy pro TV Nova.

Zneužitý dokument

A nezapomněli jsme ani na její – zatím - největší filmařský počin, „nejdrsnější dokument roku – Zneužívaný. Film o sexuálním týrání, S/M a podvodech všeho druhu. Do konce filmu vydrží jen ti nejotrlejší.“ Takhle bombasticky masírovala Ivanna a její tým média. Už od počátku se vyskytly pochybnosti o věrohodnosti celého dílka. Taky že jo. Celé to byl podfuk, mystifikace, past na média a diváky. Podle režisérky má film dokumentovat, jak snadno se dá manipulovat s médii. Spíš se ale exhibicionistka Benešová chtěla pořádně zviditelnit. Mimochodem, film, který měl premiéru v září, kritika strhala. To Ivanniny fotky pro Playboy focené v centru Prahy (vždyť to říkáme, že se ráda předvádí) dopadly o poznání líp.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies