Iva Frühlingová

V dnešním článku bude řeč o Ivě Frühlingové. Přečtěte si více o nadějné zpěvačce, spisovatelce, herečce a taky sexy modelce. Samozřejmostí je i bohatá fotogalerie sexy fotek.

 

Ze života Ivy Frühlingové

Iva Frühlingová se narodila 11. května 1982 v Litvínově. Její matka pracuje jako rehabilitační pracovnice, otec pracuje v chemických závodech. Má jednu straší sestru - Radku, která se přestěhovala do Ameriky. Iva začala studovat americké gymnázium v Paříži, to ale nakonec nedodělala.

S postupem času se z modelky stala zpěvačka...

Již odmalička bylo Iviným velkým snem poznat Paříž, o které ji dědeček (mimochodem Francouz) barvitě vyprávěl - to se ji ve 14-ti letech také splnilo díky konkurzu francouzské modelingové agentury. Od té doby žila Iva v Paříži, tam si také odbyla své hudební začátky - ve skupině Turn Over. Díky  předním francouzským producentům Michéle Eliho a Thierryho Saida získala Iva nabídku k natočení 4 alb s vydavatelstvem Virgin Records.

První sólové album s názvem Litvínov zaznamenalo ve Francii a Belgii velmi příznivý ohlas, singly Oú Tu Veux Quand Tu Veux a La Muerte se držely dlouhou dobu na prvních příčkách hitparád obou zemí. V České republice získalo toto album Zlatou i Platinovou desku. Téhož roku si Iva zazpívala duet se slavným  Jean-Luisem Aubertem v Olympii v Paříži. V Olympii byla také se svou kapelou předskokanem rockové hvězdy Raphaela.

V roce 2004 se Iva  Frühlingová přestěhovala zpátky do České republiky, kde se svou kapelou hostovala na koncertním turné Anny K. V červenci téhož roku natočila v  bratislavském studiu Creative Music House svou druhou sólovou desku s názvem Baby Doll.  V roce 2006 získala v anketě Český slavík Mattoni titul Skokan roku. Letošní rok se stala Iva členkou poprockové kapely NO PAN!C, kde ji mimochodem uslyšíme zpívat i česky! Tato kapela již stačila vydat své první album s názvem Doma nejlíp.

Krom zpívání se také Iva občasně věnuje i v současné době modelingu (a tancování). Pro zajímavost:  Tato sexy kráska vydala letos knihu o nástrahách ve světě modelingu, které si svého času zažívala i ona sama. Nechme se tedy překvapit. Také se proslýchá, že by si Iva měla zahrát v nově plánovaném českém hororu.

Nepovedené manželství s Richardem Krajčem, aneb je další chlap na obzoru?

Iva Frühlingová byla půl roku provdaná za frontmana kapely Kryštof - Richarda Krajča. Jejich manželství ale nebylo podle představ, proto se rozhodla podat žádost o rozvod. Tato sexy kráska chodila také více než půl roku s kytaristou skupiny UDG Pavlem Vrzákem. V současné době je ale Iva volná, takže pánové, máte šanci!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies