Irina Shayk – múza (nejen) Ronalda

Nejen, že je nestydatě krásná a v modelingu momentálně na špici. Ale ještě chodí s jedním z nejlepších fotbalistů světa Ronaldem. Spolu s jeho desetiměsíčním chlapečkem tvoří rodinku jak ze žurnálu. A dost možná Irina kývne i na Cristianovu nabídku stát se paní Ronaldovou. Než jí horkokrevný Portugalec předvádění prádélka a plavek zatrhne, využijme příležitosti a prohlédněme si Irininy vnady alespoň na fotkách.

wordpress.com

Irina, jak už její jméno napovídá, se narodila v Rusku roku 1986 jako Irina Shaykhlislamova. Za svůj exotický půvab, pro který si ji často pletou s Jihoameričankou, vděčí otci s tatarskou krví.

Je to jako pohádka o Popelce: dívenka ze skromných poměrů (matka učitelka hudby, otec horník, zemřel, když jí bylo 14) se zpočátku na přání matky věnovala hudbě. Na střední škole vyhrála roku 2004 soutěž krásy Miss Čeljabinsk, a to jí otevřelo cestu k mezinárodní kariéře. Po začátcích v Paříži se uchytila jako tvář značky Intimissimi a v letech 2007-2011 svými fotkami zdobila Sports Illustrated Swimsuit Issue. Letos se jako vůbec první Ruska v historii objevila na jeho obálce, což je zatím její největší modelingový triumf.

Irina za sebou (zatím) nemá žádný skandál. A co víc, angažuje se i v charitě, takže na modelku je až podezřele vzorná.

V květnu to byl rok, co se potkala s Cristianem Ronaldem. Vztah nabíral na obrátkách a Cristiano Irinu na sv. Valentýna požádal o ruku. Tenhle nádherný pár snů dráždí obě pohlaví: chlapi závidí Ronaldovi jeho ruskou krasavici, Ronaldovy fanynky by zas nejradši vyškrábaly oči Irině. Ale dočkejme času - uvidíme, jestli se za rok dočteme o jejich svatbě, nebo rozchodu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies