Inteligentní lednička

Představte si hektický pracovní den, na jehož konci vletíte do svého bytu a zjistíte, že přítelkyně je kdovíkde a vy jste ráno nezapli klimatizaci nebo topení, v lednici je pusto a prázdno a váš hlad nedovoluje delší ohřev potravin než 30 sekund.

Fotografie na inteligentní ledničku

Email od ledničky

Hladový, uondán a podchlazen se potácíte bytem a nechce se vám ani hnout prstem.

Pokud nechcete tvrdnout noc co noc ve spacáku, bylo by tu jedno elegantní řešení. Inteligentní domácnost napojená kompletně na internet. Všechny vaše spotřebiče jsou součástí počítačové sítě, jejímž vládcem a zároveň technikem a zásobovačem jste vy. To se týká především vaší ledničky.

Komunikace nejen s ledničkou, ale i s termostatem

Je venku mráz a vy jste zapomněli nastavit termostat, nevadí. Pošlete pomocí internetu vašemu inteligentnímu topení zprávu, že je třeba ohřát místnosti na přijatelnou teplotu. Samozřejmě, ne hned, ale až těsně předtím než přijdete domů, nebudete přece mrhat energií.

Ledničková revoluce

V poledne vám přijde email od vaší rovněž vysoce inteligentní ledničky, ve kterém vám píše, co byste měl nakoupit. Sama si ve svých útrobách skenuje čárové kódy a má naprosto jasno v tom, nejen co v ní je, ale i z čeho se to skládá a kolik kalorií vám to přinese.

Tato internetová lednička má samozřejmě displej, na kterém vám zobrazí všechny podstatné informace, aniž byste museli otevírat její dveře.

Stejně jako s ledničkou si můžete psát s mikrovlnnou troubou

Té při odchodu z práce pošlete vzkaz, ať za deset minut začne žhavit, které jste tam vložili. Přicházíte tedy přímo k ideálně ohřátému pokrmu.

Když lednička nezasytí, aspoň zahraje

Tyto ledničky však kromě své původní funkce dokáží i věci, o nichž by si jejich předchůdkyně mohly nechat zdát. Je libo pustit si na jejich dveřích televizi? Podívat se na DVD? Případně „jen” poslouchat rádio?

A papírový záznamník na stole můžete také vyhodit, vzkazy můžete přes kameru nahrát přímo do ledničky, která je vaši přítelkyni nebo dítěti vyřídí i s obrazovým doprovodem.

A především:

Když budete mít inteligentní ledničku,

vaše partnerka vám nikdy už nemůže vyčíst, že ji v noci chodíte vyjídat. Vždyť vy jen koukáte na film.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies