Samuraj.cz

Ideální polohy na víkend, kdy máte spoustu času

Rita Jaroszová

Nekažte si víkend prací. Užívejte si ten vzácný čas, kdy můžete zpomalit. I v sexu můžete zařadit pomalejší tempo, prodlužte předehru, hrajte si spolu a hýčkejte jeden druhého. Přinášíme vám několik pomalých a smyslných poloh, díky kterým zapomenete na všechno kromě vás dvou.

 

Svět vzhůru nohama

 

Uvidí ho vaše partnerka, ale oběma vám tato pozice přinese další formu rozkoše. Tato poloha spočívá v tom, že si sednete na pohovku či kraj postele, partnerka na vás nasedne tváří v tvář, obemkne vás nohama okolo boků a horní polovinu těla spustí dolů k podlaze. Oba si jistě budete užívat nezapomenutelný výhled.

 

Divotvorná hora

 

Vezměte do hry polštáře. Je to obměna polohy zezadu. Vytvořte větší hromadu z polštářů, partnerka se na ně položí bříškem dolů a vy se k ní přimknete tak, abyste kopíroval její křivky. Vaše těla budou v dokonalém spojení a vy si tak můžete vychutnat fantastický zážitek.

 

Lotosový květ

 

Lotosový květ se řadí mezi jednu z nejintimnějších a nejvíce romantických poloh na světě. V této poloze dojde ke splynutí nejen vašich těl, ale i vašich duší. Vy si sednete na zem či na postel, zkřížíte nohy a tím vlastně vytvoříte “květ”, do něhož si vaše partnerka sedne čelem k vám. Navzájem se můžete jeden druhému dívat do očí, užívejte si těsné objetí i doteky toho druhého. Na tento zážitek opravdu nezapomenete.

 

Lžíce

 

Když jste ještě rozespalí a nemáte ještě dostatek energie na divoké skotačení, stačí se jen k partnerce přitulit. Obejměte ji a pronikněte do ní zezadu. Zůstaňte v objetí. Máte volné ruce, takže ji můžete hladit po celém těle. Pro obměnu této pozice pak může partnerka zvednout nohu, s kterou vás pak obejme kolem boku. Tím se ještě více prohne v zádech a vám tak poskytne jiný úhel průniku.

 

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.