Ideální polohy na víkend, kdy máte spoustu času

Nekažte si víkend prací. Užívejte si ten vzácný čas, kdy můžete zpomalit. I v sexu můžete zařadit pomalejší tempo, prodlužte předehru, hrajte si spolu a hýčkejte jeden druhého. Přinášíme vám několik pomalých a smyslných poloh, díky kterým zapomenete na všechno kromě vás dvou.

Sexuální polohy na víkend

 

Svět vzhůru nohama

 

Uvidí ho vaše partnerka, ale oběma vám tato pozice přinese další formu rozkoše. Tato poloha spočívá v tom, že si sednete na pohovku či kraj postele, partnerka na vás nasedne tváří v tvář, obemkne vás nohama okolo boků a horní polovinu těla spustí dolů k podlaze. Oba si jistě budete užívat nezapomenutelný výhled.

 

Divotvorná hora

 

Vezměte do hry polštáře. Je to obměna polohy zezadu. Vytvořte větší hromadu z polštářů, partnerka se na ně položí bříškem dolů a vy se k ní přimknete tak, abyste kopíroval její křivky. Vaše těla budou v dokonalém spojení a vy si tak můžete vychutnat fantastický zážitek.

 

Lotosový květ

 

Lotosový květ se řadí mezi jednu z nejintimnějších a nejvíce romantických poloh na světě. V této poloze dojde ke splynutí nejen vašich těl, ale i vašich duší. Vy si sednete na zem či na postel, zkřížíte nohy a tím vlastně vytvoříte “květ”, do něhož si vaše partnerka sedne čelem k vám. Navzájem se můžete jeden druhému dívat do očí, užívejte si těsné objetí i doteky toho druhého. Na tento zážitek opravdu nezapomenete.

 

Lžíce

 

Když jste ještě rozespalí a nemáte ještě dostatek energie na divoké skotačení, stačí se jen k partnerce přitulit. Obejměte ji a pronikněte do ní zezadu. Zůstaňte v objetí. Máte volné ruce, takže ji můžete hladit po celém těle. Pro obměnu této pozice pak může partnerka zvednout nohu, s kterou vás pak obejme kolem boku. Tím se ještě více prohne v zádech a vám tak poskytne jiný úhel průniku.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies