Ideální místa pro seznamování

Internet je dnes bezpochyby nejvyužívanějším seznamovacím prostředkem. Seznámit se ale stále dá i na úplně normálních místech, jako například v práci, na diskotéce nebo ve škole.

Fotografie úsměvného páru

Internet - seznamky, Facebook…

V současné době stále více lidí, a to nejen mladých, využívá možnosti seznámení na internetu. K dispozici jsou různé seznamky nebo stránky, kde si každý jednoduše založí svůj profil, přidá pár fotek, napíše o sobě pár řádek a může vyrazit na lov.

U nás si lidé nejvíce oblíbili stránky Libimseti nebo Facebook. Ve většině případů se dvojice chatujících pisatelů ani nesejde, jedná se jen o škádlení puberťáků.

Pokud si však se svým protějškem máte co říct, sjednejte si schůzku i v reálu, za zkoušku nic nedáte a nakonec můžete být příjemně překvapeni.

Společenské akce a diskotéky

Mnozí lidé seznámení přes internet odsuzují a vyrážejí raději do společnosti. Diskotéky a všelijaké párty lákají převážně mladé lidi, kteří posilněni alkoholem, rychle ztrácí zábrany. Někdy bývá jednoduché na diskotéce někoho „sbalit“, otázkou však zůstává, zda si to na druhý den bude dotyčná osoba pamatovat.

Studentské koleje a studentské večírky

Moře příležitostí k seznámení nabízejí studentské koleje. Každý večer akce, litry alkoholu, stovky lidí… Co víc si přát? Pokud nejste zrovna zakomplexovaný fanda komixů nebo si doma nehrajete na velitele vesmírné lodi ze Star treku, někoho si určitě najdete.

Práce a brigády

Dalším místem vhodným k seznamování je práce. Pokud pracujete někde, kde se střídají mladé brigádnice jako na běžícím páse, máte vyhráno. Vy, jako zkušenější kolega, je musíte v práci dokonale zaučit. Je jen na vás, kam až se svými učitelskými schopnosti dojdete…

Stejně to platí i z druhé strany, tedy proč se nenechat zaučit atraktivní asistentkou?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies