I v obleku to může být katastrofa

Cítíte se v obleku jako princ a máte pocit, že v ničem jiném už nemůžete vypadat lépe? Ale ani oblek nezaručí bezchybnou image. Ba naopak, právě v obleku se vám může podařit bezkonkurenční faux pas. Pokud si na sebe chystáte vzít oblek nebo vás práce nutí nosit jej každý den, myslete na pár věcí.

Fotografie zachycující muže v obleku

Zvolte vhodné doplňky k obleku

Bílé ponožky a tmavý oblek!!! Katastrofa největší. Chcete-li se vyhnout společenskému trapasu, vždy volte ponožky v barvě obleku. Opravdu mám na mysli konkrétní barvu, ne že si řeknete „ Mám tmavý oblek, tak nějaké tmavé ponožky“. Černý oblek, černé ponožky, šedý oblek, šedé ponožky. Pásek o obuv vybírejte také stejné barvy.

Vyprázdněte kapsy

Zapomeňte na to, rvát si do kapes od kalhot peněženku, klíče, mobil a bůh ví co ještě. Kapsy kalhot tím samozřejmě zničíte a navíc pokazíte pěknou linii obleku, narušíte celkový dojem. Na tyto nezbytné věci si pořiďte pěknou tašku nebo složku. Alespoň peněženku v kapse musíte mít? No dobrá. V tom případě uložte peněženku do náprsní kapsy na saku. To je nejmenší zlo.

Trapné značkování

Máte rádi přepych? Můžete si dovolit utratit spoustu peněz za oblek známé značky? Fajn, ale nechte si to pro sebe. Pokud si myslíte, že značkou oslníte, jste na velkém omylu. Nikdo není zvědavý na vaši naducanou peněženku, kterou dáváte na obdiv právě tímto drahým oblekem. Značkování všem řekne, že jde o trapné gesto frajerství.

Ať vám padne jako ulitý

Podobná katastrofa jako ty ponožky. Zaděláte si na pěkné faux pas, pokud mezi lidi vyrazíte v plandavém nebo obtaženém obleku. Koukněte kolem sebe. Pořád je hodně chlapů, kteří chodí obleku, který jim absolutně nesedí. Krátké nohavice, krátké rukávy, sako i kalhoty přešité ze všech stran. Důležité je, aby nohavice kalhot končily zároveň s vrškem podrážek a aby manžety košile byly o kousek delší než manžety obleku. Proto investujte do obleku trochu více peněz. Peníze se vám mohou vrátit. Čím lépe v obleku vypadáte, tím profesionálněji působíte. Dobrá je i volba obleku, který je vám ušitý na míru.

Pozor na pruhy a podobně

Samozřejmě tenké i silnější proužky jsou pro obleky klasické. Ale i tak, dávejte pozor, ať nepřeproužkujete. Nikdy se nesnažte kombinovat široké proužky s proužky tenkými. Sáhnete-li po proužkovaném obleku, kombinujte s jednobarevnou košilí bez vzoru. Proužky volte také s ohledem na vaší postavu. Jste silnější postavy? Zeštíhlí vás vertikální proužky. Jste-li chvístek vertikálním pruhům se vyhněte, aby vás vůbec někdo viděl.

Snad je ten váš oblek perfektně padnoucí a poskytne vám dobrou a dlouhou službu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies