Hudba a video přes mobil? Žádný problém!

Dnešní svět je přeplněn elektronikou a vyspělou technologií. Není proto žádnou nepochopitelnou věcí, že tyto vynálezy moderní doby hodláme naplno využívat a mít je neustále při sobě.
Mobilní telefon značky Nokia N92

Dokonalý mobil - hudba i video v jednom do kapsy

K reprodukci hudby a videa přes mobil přispělo největší měrou neustálé zmenšování potřebných komponentů. To ovšem sebou nese značné náklady na výrobu a neustálé vyvíjení nových způsobů zhotovení a to co možná nejmenších rozměrů. Jen tak lze dosáhnout uspokojení dnešních zákazníků, jejichž nároky na to, co vše by mobil měl pojmout při své velikosti, jsou stále větší.

Hudba v mobilu - přehrávání mp3 už je dnes samozřejmostí

Nějakou tu skladbu ve formátu mp3 nám dnes přehraje většina přístrojů. Zaměřit se je třeba především na dobu výdrže baterie při jejím poslechu. Nutnost neustálého nabíjení vašeho přístroje, by vás zajisté nepotěšila. Náročnější posluchači vyžadují rovněž vyšší kvalitu dodávaného příslušenství ve formě obstojných stereo sluchátek, popřípadě panelu pro rychlou obsluhu, bez nutnosti neustálého aktivování mobilního přístroje.

Video - chcete mít své oblíbené filmy v mobilu?

Přehrávání video souborů není takovou samozřejmostí, jako v případě hudebních souborů. Nic není ovšem ztraceno. Neustálá modernizace v podobě stále dokonalejšího softwarového vybavení dospěla na tak vysokou úroveň, že není problém shlédnout svůj oblíbený film či hudební klip na displeji vašeho mobilu. Nutností k takto obsáhlým záležitostem, co se týče nároků na paměťovou kapacitu je velikostně odpovídající karta, kterou lze pak využít i na přemisťování dat z vašeho PC.

Rubrika - Technika a HiTech

MP3 walkmany do dlaně

MP3 přehrávače

DVD Shrink - špičkový program na zálohu DVD

Xbox 360 - nejvýkonnější herní konzole na světě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies