Holení - pěna nebo gel?

Základem každého holení je výběr vhodné holící pěny a holícího strojku. Jsou lepší gely nebo pěny na holení? Nejvhodnější kombinací pro efektivní a zaroveň šetrné oholení vousů je použití kvalitního klasického holícího strojku společně s gelem na holení.

Úsměvná fotografie muže s holící pěnou, kterou má po celém obličeji

Holící pěnu vybírejte pečlivě

Pro bezproblémové oholení je nutno pěnu pořádně rozetřít po všech místech, které následně zasáhne žiletka. Holení s pomocí holící pěny je méně účinné, protože pěna má horší schopnost se vstřebávat, a proto břity holícího strojku kloužou po pokožce hůře. Holící pěna může zanechávat po holení mastný film na pokožce. Proto vybírejte pouze kvalitní holící pěny.

Bělicí krémy - vousy mohou být světlejší

Jemné chloupky na obličeji, ale i na rukou, je možné pomocí bělicího krému zesvětlit natolik, že jsou méně výrazné. Metoda je vhodná tehdy, je-li chloupků skutečně malé množství. Krém předepisuje dermatolog. Tento bělící krém využívá stejné chemické procesy jako odbarvovač na vlasy. I když je poměrně šetrný, není vhodný pro každého.

S gelem je holení důkladnější

Novým trendem v holení začínají být gely, které neustále stoupají ve své popularitě. Gel na holení nanesený na tvář se na rozdíl od holící pěny lépe vstřebává, břity holícího strojku po tváři lepé kloužou a pomáhá vousy efektněji odstranit.

Po holení nezapomeňte na následnou péči

Po oholení nikdy nezapomeňte použít ošetřující mléko, krém nebo vodu po holení. Tyto přípravky vám rychle hydratují a zklidní pokožku.

Co takhle vodu po holení Hugo Boss Energise, která díky svému energizujícímu charakteru nenechá nikoho na pochybách.

Je lepší holení žiletkou nebo holícím strojkem?

Holení elektrickým strojkem je sice rychlé, ale má stejně krátkodobé účinky, jako holení žiletkou. Elektrický strojek jen o trochu méně traumatizuje pokožku. Nejvhodnější kombinací pro efektivní a zaroveň šetrné oholení vousů je použití kvalitního klasického holícího strojku společně s gelem na holení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies