Hitparáda evropských penisů aneb jak jsme na tom?

A je to tady. Další velké tajemství odhaleno. Německá firma vyrábějící prezervativy změřila mužství Evropanů a přišla s výsledky. Je čas podívat se pravdě do očí. (Nebo do rozkroku?)

Fotografie zachycující mužskou sochu

Kdo ho má delšího?

Taky už jste alergičtí na bláboly typu „na velikosti nezáleží… I s malým kašpárkem se dá dělat velké divadlo…?“ Ne že zrovna vás by se to týkalo! Ani náhodou! A i když vás nikdo nemůže podezírat ze šmírování v chlapských sprchách, to teda prr, sem tam se přece jenom stane (nedopatřením), že váš pohled jednou, dvakrát zabloudí trochu níž (no dobře, tak asi šestkrát…) Ale z čistě studijních důvodů, chlap přece musí vědět, jak je na tom konkurence!

Studie „za kondomy pohodlnější“

A s konkurencí, tou evropskou, se teď můžete srovnat díky výzkumu německé firmy na prezervativy Institut fur Kondom-Beratung, která mezi dubnem a listopadem 2008 přeměřila 10 447 penisů v 25 zemích EU. Cílem měření bylo vytvořit kondom, který bude odpovídat morfologii evropské mužské populace – ani těsný, ani plandající, prostě tak akorát.

Sláva vítězům, čest poraženým

Maxi penisem s průměrnou délkou 15,48 cm a obvodem 13,63 cm se pyšní Francouzi. Takový úspěch Francie nezažila od vítězství v MS ve fotbale roku 1998. Vkrádá se otázka, jestli by z francouzského měření neměli být diskvalifikováni afričtí a arabští zástupci z bývalých kolonií, kteří svými parametry patří spíš už do profesionální ligy. Za Francouzi o fous, vlastně spíš o předkožku zaostali potomci Vikingů, Švédové, s rozměry 15,36 a 12,78 cm. Třetí příčku vybojovali Estonci s 15,17 a 12,54 cm.

A kdo že je evropským outsiderem? Na posledním místě s 12,18 a 10,19 cm skončili Řekové. Chce-li vaše partnerka odjet sama na dovolenou do Řecka, můžete být klidní. Ještě ráda se k vám vrátí!

A co čeští borci?

V evropské konkurenci se čeští chlapci neztratili. Jejich výsledky odpovídají evropskému průměru, což je 14,27 cm (délka) a 11,70 cm (obvod). Hodiny a hodiny tréninku a minerály nabitá pivní dieta přinesly své ovoce. Hoši, děkujeme!

Důvěřuj, ale prověřuj (a přeměřuj)

Všichni zúčastnění borci měli k dispozici jen své vybavení a krejčovský metr. Ne že bychom chtěli výsledky zpochybňovat, ale nezávislá kontrola, provedená nejlépe odbornicí s vizáží a figurou Megan Fox, by nebyla od věci.

A teď už šup šup pro krejčovský metr…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies