GTbyCITROEN

V dnešním článku Vám představujeme GTbyCITROEN, který měl zůstat pouhým konceptem. Koncept měl obrovský ohlas, jeho výrobce proto zvažuje, zda-li má vyrobit limitovanou sérii tohoto supersportu.

GT by CITROEN a jeho prezentace na autosalonu

GTbyCITROEN - z konceptu se stala realita

Koncept GTbyCITROËN vznikl ve spolupráci francouzké značky Citroen a společností Polyphony, která měla na starosti designovou stránku hry Gran Turismo 5 pro Playstation 3. Koncept se díky obrovskému ohlasu fanoušků stal realitou.

Shlédnout v reálu jsme jej mohli 23. května na 24 hodinovém závodě v německém Nürburgringu a 12. června na velké přehlídce pilotů závodu 24 hodin Le Mans, kde doprovodil prezentaci 150 pilotů tvořících 50 posádek. Pokud jste uvedené přehlídky nesledovali, máte ještě jednu šanci. Nový GTbyCITROEN se ještě ukáže na prestižním závodu „Festival of Speed“ v Goodwoodu ve Velké Británii, který se koná 3. až 5. července.

Stylová design nového Citroenu bere dech…

Při prvním pohledu na nový Citroen vás rozhodně zaujme jeho futuristický vzhled, ze kterého číší energie a dravost. GTbyCITROEN měří 4960 milimetrů, na šířku 2080 milimetrů, vysoký je 1090 milimetrů. Osazen je stylovými 21 palcovými koly.

Za zmínku stojí také zajímavé dveře otevírající se směrem nahoru. Další zajímavostí nového Citroenu je jeho zbarvení. Postupné odstínování barvy boků kapoty od bílé po sytě šedou vyvolává pocit neustálého pohybu vozu. Interiér je koncipován jako dvoumístný. V interiéru nalezneme dokonale propracovaná sedadla potažená černou kůží.

Jízdní vlastnosti GTbyCITROEN

Jízdní vlastnosti nového Citroenu si jeho výrobce přísně střeží. Dá se tedy jen polemizovat o tom, co ukrývá pod kapotou. Diskutuje se o tom, že srdcem vozu je přeplňovaný osmiválec od firmy GT. O bližších jízdních vlastnostech vás budeme průběžně informovat.

Citroen plánuje limitovanou edici tohoto futuristického supersportu

Citroen je díky tomuto vozu prvním výrobcem, který překonal hranici virtuálního světa. Dokonce zvažuje vyrobit limitovanou edici v počtu 20-ti kusů. Předběžné datum výroby ani cena vozů není známa. Nechme se tedy překvapit, jak to celé dopadne.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies