G-Power Hurricane CS

Slavná tuningová společnost G-Power si vzala na paškál nejsilnější verzi BMW M6 a vytvořila z ní opravdu luxusní a ještě rychlejší bourák. Ostatně, přesvědčte se sami…

G-Power Hurricane CS značky BMW

Firma G-Power opět boduje

Německá tuningová společnost G-Power je známá svou oblibou v trhání rekordů a také díky tvorbě opravdu luxusních body kitů. Minule si vzala na paškál BMW M5, které upravila a přejmenovala na Hurricane RS (to získalo titul Nejrychlejší sedan na Zemi). Teď je to pro změnu výkonné BMW M6, které nese název Hurricane CS. Uvidíme, jakého titulu se dostane právě jemu…

BMW M6 – před a po…

Před

Nejsilnější verze BMW M6 skrývá pod kapotou V5 o objemu 5,0 litru s maximálním točivým momentem 520 Nm. Zrychlení z 0 na 100 km/hod. zvládne BMW M6 za 4,6 sekundy, rychlost je elektronicky omezena na 250 km/hod.

Po

G-Power Hurricane CS pod kapotou ukrývá V10 s výkonem 551 kW (750 koní při 7500 až 8000 otáčkách) a točivým momentem 800Nm. Nenajdeme zde omezovač nejvyšší rychlosti, takže upravený Huriccane CS dosahuje až 370 km/hod. Zrychlení z 0 na 100 km/hod. zvládne za 4,4, sekundy, zrychlení z 0 na 200 km/hod. za 9,6 sekund a konečně z 0 na 300 km/hod. za 26 sekund.

Kromě úprav na motoru se změnil i celkový vzhled tohoto sporťáku. V zadní části je umístěn nový spoiler, koncovky titanového výfuku jsou orientovány na střed (pro zajímavost: titanový výfuk ušetřil z váhy původní M6 24 kilogramů, odlehčeny byly také sedadla). Nalezneme zde také sérii difuzorů či přítlačné křídlo z karbonu.

Výkon motoru je přenášen na 21" kola s pneumatikami o rozměru 255/30 ZR vpředu a 295/25 vzadu. Rychlost naopak ukočírujete s pomocí karbonkeramických šestipístkových brzd s kotouči o průměru 380 milimetrů (ty váží o polovinu méně, něž originální z BMW M6.

Hurricane CS – zajímá vás cena?

Cena Hurricane CS je stanovena na 360 000 dolarů (v přepočtu zhruba 7,2 miliónů korun).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies