Flirtování na dovolené – jak na to

Léto přímo vyzývá k flirtování. Jenže aby vůbec mohl nějaký letní románek vzniknout, je třeba vědět, jak na to. Víme, které triky zaberou!

Kreslený obrázek zobrazující ženské tělo na pláži

Pravidla letního flirtování

Dámy v krátkých sukýnkách – či ještě obnaženější někde u vody, rozpálená těla, dobrá muzika na letních párty a festivalech, to vše zvyšuje touhu po flirtování i sexu. Jak ale dosáhnout toho, aby naše pokusy o svádění nevyšly vniveč? Čtěte, jak na to.

Oční kontakt

Jediný pohled do očí mnohdy dokáže odhalit vše – zájem, sympatie i antipatie. Pokud se od vás objekt zájmu ihned odvrátí zrakem a netváří se zrovna nadšeně, patrně nemá zájem. Pakliže se ale trochu usměje nebo vám pohled opětuje, je to na dobré cestě.

Úsměv jako zkratka

Úsměv je nejjednodušší způsob, jak zaujmout. Kakabusů je všude dost, lidé s mírným, upřímným úsměvem však budí pozornost. Jakmile tedy proběhne oční kontakt, usmějte se a vydržte s koutky nahoru i během hovoru.

Netlačte na pilu

Zvete dívku na drink, ale ona je očividně nerozhodná? Klidně ji zkuste přemlouvat dále, ženy zbožňují, když je muž dobývá. Pakliže vám ale dá jasně najevo nezájem, zařaďte zpátečku. Snažte se také příliš netlačit na pilu. Vyznávat hned ženě lásku, říkat ji, jak je krásná, to zavání laciností.

Jak ji oslovit

Verbální kontakt by měl začít pozdravem a nabídkou („Ahoj, mohl bych tě pozvat na drink?“). Pokud do komunikace vložíte originalitu nebo vtip, své šance na úspěch mnohonásobně zvýšíte.

Více poslouchejte než mluvte

Komunikativní lidé bývají oblíbení, nesmíte to ale přehánět. Pokud mluvíte jen o sobě, budete působit jako samolibý frajer. Snažte se projevit zájem, ptejte se své „vyvolené“ na její koníčky, více poslouchejte než mluvte.

Buďte dobrodružný

Ženy tajně sní o tom, že potkají vzrušujícího muže, dobrodruha, se kterým zažijí něco neuvěřitelného. Vymýšlejte proto bláznivé, romantické a vtipné plány! Pozvěte ji na piknik při západu slunce, místo kytky ji darujte obrovskou mušli (jste-li u moře), zorganizujte plavbu lodí apod.

Ženy, na které raději zapomeňte

Zadané (zvláště, je-li přítel či manžel vašeho objektu zájmu přítomen), právě po rozchodu, citlivky. S takovými ženami budete mít jen problémy. Budou ve vás hledat spásu a řešení svých potíží a těžko se jich pak budete zbavovat.

Mají letní románky šanci?

Lidé jsou v letních měsících uvolněnější a svolnější. Anonymní prostředí, zvláště v případě dovolené v zahraničí, pobízí k věcem, které byste možná jindy neudělali. Na chvíli můžete být někým jiným, užít si a netrápit se následky. Takto uvažují ale nejen mnozí muži, ale i ženy. Proto také letní románky končí stejně rychle jako začaly. Je opravdu zázrakem, když se z letního úletu vyklube láska na celý život. Neberte proto dovolenkové románky příliš vážně! A neslibujte ani vážný vztah ženě, se kterou si ve skutečnosti chcete jen na chvíli užít.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies