Flip Flop - bezdrátová počítačová myš, která se ovládá nohou

Novinka, jenž umožní počítač ovládat nohama, se jmenuje Flip Flop. Vytvořila jej designérka Liu Yi, které ovládání myši rukama přišlo nudné. Přečtěte si o této novince více informací.

Fotografie počítačové myši Flip Flop

Nahradí bezdrátová myš Flip Flop ovládaná nohou běžné bezdrátové myši?

Nápad vytvořit bezdrátovou myš, kterou lze ovládat nohama, se zrodil v hlavě čínské designérky Liu Yi. Ta se snažila najít nový způsob, jak ovládat počítač - ovládání myši rukama ji přišlo nudné a tak se rozhodla pro možnost jejího ovládání nohama.

Nová šance pro osoby s postižením horní poloviny těla

Tento způsob ovládání stolního počítače nebo notebooku je šancí pro osoby s postižením horní poloviny těla. Ty byly doposud v možnostech ovládání značně znevýhodněny. Myš je vhodná také pro osoby, které pracují denně s počítačem a které trápí časté bolesti rukou a zápěstí (dennodenní práce s počítačovou myší má za následek  tzv. syndrom karpálního tunelu) a také pro ty, kteří si chtějí tento netradiční způsob ovládání vyzkoušet.

Flip Flop - jak se ovládá?

Bezdrátová myš Flip Flop se ovládá výhradně pomocí nohy, bez problémů dokáže nahradit jakoukoliv obyčejnou počítačovou myš. Připojení k počítači je realizované skrze bezdrátové připojení. Palec ovládá pravé tlačítko, ukazováček tlačítko levé. Co na této unikátní myši ovšem nenajdete, je scrollovací kolečko. Pro běžnou práci na počítači je tato myš vhodná. Zda-li je vhodná i pro hráče počítačových her, se dá pouze spekulovat.

Cena a dostupnost

Kdy, kde a za kolik se bude tato vychytaná novinka prodávat, není prozatím oficiálně známo. Předpokládá se, že s výrobou této unikátní bezdrátové myši se začne v nejbližší době, nejpozději koncem letošního roku. Jisté je, že o „nožní" myš s názvem Flip Flop bude rozhodně zájem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies