Filmové premiéry - Kurýr 3

Dlouho očekávaná premiéra filmu Kurýr 3 (Transporter 3) je tady! Stejně jako v prvních dvou epizodách této série, dává i Kurýr 3 znovu dohromady Franka (Jason Statham) a Tarconiho (François Berléand). Trailer k tomuto filmu naleznete právě zde!

Kurýr 3

Kurýr 3 - o čem tento film je?

Frank Martin byl přinucen přepravit Valentinu, unesenou dceru Leonida Vasileva, ředitele Environmental Protection Agency pro Ukrajinu, z Marseille, přes Stuttgart a Budapešť až do Oděssy u Černého moře.

Během cesty se za pomoci inspektora Tarconiho musí Frank poprat s lidmi, kteří ho donutili vzít tuto práci, agenty vyslanými Vasilevem, aby ho zadrželi a všeobecnou nespoluprací Valentiny. Navzdory její cynické povaze a jeho odhodlání se nezaplést, Frank a Valentina se během úniku z bláznivých a životohrožujících situací do sebe zamilují.

Kurýr 3 - nový a akčnější!

Stejně jako v prvních dvou epizodách této série dává i Kurýr 3 znovu dohromady Franka (Jason Statham) a Tarconiho (François Berléand). Jediný francouzský herec v gangu nedokázal skrýt své potěšení ze znovuspojení se svým britským protějškem.

Vedle něho se v Kurýru 3 objeví i dva nováčci, začněme s padouchem, kterého hraje Robert Knepper, známý jako T-Bag ze seriálu Útěk z vězení a který si nedávno zahrál také ve filmu Hitman.

Co se týče akčních scén, měl by třetí díl pozvednout laťku ještě výš. V Kurýru 1 a 2, kromě několika vyjímek, trvaly akční scény maximálně 30 až 40 vteřin. Od té doby filmy jako Bourneova trilogie nebo Domino od Tonyho Scotta nastartovaly motor.

S náročným natáčecím schématem, které se roztáhlo od 18. února do 9. července 2008, předvádí Kurýr 3 neomezené akrobacie či honičky – zkrátka nic Franku Martinovi neodpustili.

Tvurci filmu Kurýr 3

  • Olivier Megaton (režie)
  • Luc Besson (scénář)
  • Robert Mark Kamen (scénář)
  • Alexandre Azaria (hudba)
  • Giovanni Fjord Coltellacci (kamera)
  • Corey Youen (koordinátor bojových scén)

Hlavní představitelé

  • Jason Statham (Frank Martin)
  • François Berléand (Tarconi)
  • Robert Knepper (Johnson)
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies