Fetiš hitparáda

Co si tak představíte pod pojmem "fetiš"? Kožené oblečky a biče? Sado maso a bondage? Líbání nohou a bot? Tady většina lidí končí, ale pro některé je to teprve začátek - aneb co by přišlo úchylné i "normálním" fetišistům.

Detailní záběr na odhalený ženský zadek a ruce, které jsou spoutány

I nevinnost může být úchylná

Zdroj: cgi.ebay.com.sgŘíká se, že každý z nás je uvnitř stále tak trochu dítětem. Někomu to ale nestačí držet uvnitř, a tak si obléká plenky a nechá si pudrovat zadek a krmí se přitom z lahve. Přidejte k tomu  ještě dudlík a chrastítko a takovéto dospělé dospělé batole samým vzrušením omdlí. Z nějakého důvodu se tato úchylka týká téměř výhradně mužů, ale i ženy někdy bývají Zdroj:sexuálně vzrušovány návratem do dětství. U nich se to ale obvykle projevuje na poněkud přehnané náklonnosti k plyšovým medvídkům. Dejte si tedy radši pozor, abyste své přítelkyni nedarovali medvídka, který je atraktivnější než vy. Pokud je jednou z opravdových milovnic plyšáků, mohla by vám s ním taky jednoho krásného dne utéct. Připadá vám to absurdní Tak se podívejte na tenhle plyšový kanál a pochopíte o čem mluvím:

 

http://www.zvraceny.cz/video/41143-fur-tv-6-dil/

 

Lidé a jiná zvířata

Zdroj: rentisland.comPlyšoví medvídci jsou pro mnohé z nich ale sotva rozjezd. Už jste někdy slyšeli o tzv. "furries" (volně přeloženo: "chlupáčích") To jsou lidi co se oblíkají do chlupatých zvířecích kostýmů (odtud přezdívka) a pak spolu souloží. Nezřídka hromadně. Tohle by se ale ještě celkem dalo pochopit, protože to má přece jen nějakou očividnou logiku - probudit zvíře uvnitř. Existují i ale o něco méně smysluplné zvířecí fetiše. Najdou se například takoví lidé, které vzrušuje, když po nich lozí mravenci nebo slimáci (a čím blíže genitáliím, tím lépe). Ne všechny takové úchylky jsou ovšem bezpečné pro takto zúčastněná zvířata, protože některé fajnšmekry vzrušuje křupavý zvuk, který vydávají malá zvířátka v momentě, kdy je něco rozdrtí. V případě brouků a podobně havěti proti tomu neexistuje žádný zákon, jen v případě malých obratlovců proti tomu brojí ochránci zvířat. Kteří je tedy chtějí ochraňovat před jejich milovníky. Hm, žijeme holt na docela ujeté planetě.

 

Tělesnost vzrušující a nechutná zároveň

Zdroj: myspace.com/slitslutTohle ale ještě pořád nic není proti těm fetišům, které se týkají lidského těla a některých jeho zajímavějších aspektů. Člověk by si řekl, že zvířecí fetiše budou míň normální než ty tělesné, ale věřte mi, že opak je pravdou. Když totiž mluvím o tělesných fetiších, samozřejmě vůbec nemám na mysli prsa, zadek, obličej, končetiny nebo něco jiného obvyklého. Začíná to u lidí, které vzrušují končetiny amputované, respektive zahojené pahýly. Mezi nimi pak existují "horňáci" a "dolňáci" - jedni radši chybějící ruce a druzí chybějící nohy. Ta druhá skupina tělesných fetišistů, ta co je mnohem víc hardcore, ta nachází vzrušení v různých tělesných tekutinách a výměšcích a různých zábavným kratochvílích, které se s nimi dají podnikat. Schválně si zkuste představit, o co jde, na základě přezdívek jako "zlatá sprcha" nebo "lidský záchod". Tyhle dvě jsou ale ještě relativně v pohodě, protože v tomto případě se jedná pouze o dívání se nebo o...povrchové aktivity. V zdravotně závadnějším případě dojde i na svačinu. Nebo jsou fetišem zvratky. Někteří pak preferují krev, ale to už je na hranici zákona. No, asi existuje docela dobrá šance, že si teď po přečtení tohohle článku připadáte mnohem normálnější.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies