Festival 2006 - More Than Fest 2006

Festival More Than Fest vznikl na popud nadšenců ze slovenského fanklubu skupin Helloween a Gamma Ray. Letos se koná již čtvrtý ročník, který se pořadatelům podařil umístit do atraktivní lokality rekreačního střediska Ružiná u Lučence.
Fotografie zachycující kapelu Gamma Ray

Festivaly 2006 - More Than Fest

Tento festival je určený spíše příznivcům tvrdší muziky, ale svým rozsahem se přibližuje podobným akcím v zahraničí, především tedy v Německu. Za jeho vznikem stojí fanklub německé metalové legendy Helloween, který už několik let funguje na Slovensku.
Poté, co se podařilo úspěšně zorganizovat pár samostatných koncertů, přišla na řadu myšlenka festivalu, který by představil české a slovenské kapely a celé by to završilo vystoupení zahraniční hvězdy, kterou fanklub podporuje.

Festivaly 2006 - More Than Fest

More Than Fest začínal jako jednodenní akce, přičemž se dějištěm stal banskobystrický amfiteatr. Na Slovensku je v tomto hodně zajímavý výběr lokalit. Zmíněný amfiteatr pojme deset až dvanáct tisíc lidí, ale taková návstěva se neočekála. Přesto byla založena tradice tohoto festivalu, který od té doby přivítal mnoho kapel, které mají čeští a slovenští rockoví a metaloví příznivci již dlouho ve svých diskografiích, ale neměli je ještě možnost vidět živě.

Festivaly 2006 - More Than Fest

Druhý ročník se konal už ve dvou dnech, aby se loňský opět smrskl do jednoho. V tomto roce se však vzhledem k počtu kapel festival rozšiřuje do tří dnů.
Bude se hrát už od čtvrtka 17. 8. a poslední kapela vystoupí v noci ze soboty na neděli. V soupisce festivalu najdou především metaloví příznivci osvědčené kapely, které mají za sebou už nejedno album jako německé Primal Fear, Gamma Ray nebo české Root. Na pódiu u Lučence se však předvedou premiérově i francouzští Heavenly, švédští Heed nebo německo-švédská formace Savage Circus.
V případě, že by vás omrzelo sledování hudební produkce, k vodě je to asi 200 metrů. Kromě koupání si zde můžete půjčit vodní šlapadla nebo si v areálu zahrát minigolf, tenis nebo badminton.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies