Feromony - zvyšte svou sexuální přitažlivost

Feromon se z řečtiny překládá jako přenášet (“pherein”) a stimulovat (“hormon”). Tato substance tedy dává podnět k určité reakci. Někteří se domnívají, že feromony jsou pouhý výmysl, který nevoní zrovna příjemně.

Feromony - opravdu ovlivňují výběr partnera?

 

Druzí však na ně nedají dopustit, protože díky feromonům našli opravdovou lásku svého života. Navíc si prý užívají bohaté sexuální zážitky, které si lidé, jenž se v životě bojí zkoušet nové věci, umí jen těžko představit. V životě se má vyzkoušet všechno. A kdyby vám feromony “nevoněly”, tak sice přijdete o pár peněz, ale za zkoušku to určitě stojí.

 

Mezi potem a potem je rozdíl

 

Zbavte se všech předsudků, kvůli kterým si feromony spojujete s odpudivým zápachem. Partnera či partnerku si opravdu nevybíráme podle nepříjemného odéru. Čerstvý pot, který se ještě nestihl rozložit, totiž příjemně voní. Doba rozkladu potu může trvat poměrně dlouho, ale jakmile dojde k jeho rozložení, začíná nám pot smrdět.

 

Ale to co voní vám, nemusí vonět jinému. Obecně nám voní 2 druhy lidí. Někteří po sprše použijí nějaký parfém, a ostatní se jen osprchují a nepoužijí žádnou podpůrnou vůni. Parfémy nám umí podtrhnout naše libido, tedy pokud to s nimi příliš nepřeženeme, ale pro některé z nás je mnohem příjemnější, když můžeme z partnera vycítit jeho charakteristickou vůni a nezaměnitelnou živočišnost.

 

Přirozená vůně mužů a žen je o něčem úplně jiném. S tím se nedá nic srovnat. A právě prostřednictvím přirozené vůně se setkáváme s feromony. Můžeme o nich říct, že jsou substancí, která je promyšlená do nejmenšího detailu. Z počátku se může jevit nenápadně či dokonce odpudivě, ale po nanesení na vaši pokožku se spojí s vaší vůní, kterou zároveň umocní.

 

Feromony tedy vznikají spojením charakteristické vůně daného jedince a čerstvého potu. Nemusíte si je ale míchat dohromady, dnes je už běžně seženete ve specializovaných obchodech. A nemusíte se bát toho, že po použití feromonů budete ostatní odpuzovat. Feromony mají za úkol lidi kolem vás přilákat, ne naopak. Pomohou vám zvýšit vaši sexuální přitažlivost. Vůně vnímáme, aniž bychom o tom věděli.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies