Feromony – příčina sexuální přitažlivosti?

Tajemné feromony ovlivňují naši komunikaci, a to významným způsobem. Jak přilákat vědomě opačné pohlaví? Co všechno s námi tato „chemie” dělá? A proč nám někdo připadá přitažlivější?

Herečka Carmen Electra při focení reklamní kampaně

Feromony a vaše neodolatelnost…

Při setkávání působí nejen zrak, ale také čich a jiné podvědomé signály. Nezáleží jen na tom, jak zhodnotíme vizuální dojem, který se nám naskytne při novém setkání, protože ještě tady existuje podvědomí. Lidé, kteří působí pro nás neodolatelně totiž vysílají i tajemné feromony. S feromony můžete působit přitažlivě, svůdně a neodolatelně.

Feromony vysílají signály

Feromony jsou přírodní chemické látky, které vysílají podvědomé signály k opačnému pohlaví. Ty mají za následek to, že nás někdo přitahuje – jeho vůně nás může podvědomě mámit a polapit. Zkrátka nám „voní”. Feromony jsou částečně obsaženy v naší kůži zejména v podpaží a v okolí prsních bradavek a pohlavních orgánů. I když jsou třeba součástí potu, samy o sobě jsou bez zápachu. Nevnímáme je čichem, ale vomeronasálním orgánem, který se nachází v nose u nosní přepážky. Vonící signály tak putují do rozličných částí mozku.

Ze světa zvířat – jak lákat samičky

Chemická komunikace probíhá nejen ve světě lidí, ale také zvířata vysílají prostřednictvím feromonů řadu signálů, které mají nejrůznější funkci. Může se jednat o signály poplašné, značkovací, sexuální apod. Ve světě hmyzu – zejména u včel a mravenců vidíme celou řadu komunikativních signálů, které slouží k organizaci a k domluvě celého jejich života.

Ovoňte se feromony

Pokud si stěžujete na nezájem opačného pohlaví, pak si zřejmě potřebujete feromony dodat. I nedostatek feromonů může vyvolat sexuální překážky. Dnes už byly vyvinuty i umělé feromony, které jsou přidávány do kosmetických přípravků, které zaručí vaši neodolatelnou „pachovou stopu”. Voňavý odér z parfému obohaceného o nevonící feromony může způsobit převrat v komunikaci, oblíbenosti a také v sexuálním životě. Žena jen tak neodolá mužských feromonům. A umělé feromony jsou schopny také plnit svůj účel.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies