Facebook - unikátní databáze frajerů i zoufalců

Facebook ovládnul svět. Kdo dnes nemá založený profil na Facebooku, jakoby ani nežil. I naše maminky a dokonce babičky mají své profily a spousty přátel v přátelích. Máte v přátelích někoho, koho ani pořádně neznáte? První znak, že jde o frajera nebo o zoufalce, který se potřebuje zviditelnit.

Muž propagující Facebook

Zoufalec či frajer?

Jak rozeznat zoufalce od frajera? Zoufalec, asi člověk, o kterého se nikdo nezajímá, je nudný a v přátelích na Facebooku moc kamarádů nemá. Proto je hledá, upozorňuje na sebe různými způsoby a neustále otravuje. Naopak frajer bude mít přátel stovky, ale kolik z nich jich opravdu osobně zná? Nejspíš jen minimum. Každý z nás občas udělá zoufalci i frajerovi radost, protože všichni čas od času koukneme ze zvědavosti a pro pobavení na profil těchto individuí. Navíc jde o lidi, kteří neustále potřebují druhým sdělovat své pocity. Zoufalec potřebuje politovat, frajer naopak sklidit pořádný obdiv.

Mají z čeho vybírat

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg oznámil, že v červnu letošního roku se počet aktivních uživatelů Facebooku vyšplhal na půl miliardy. I u nás je Facebook nejpopulárnější sociální sítí, je zde zaregistrováno přes 2 725 950 e-mailových adres. Asi polovinu uživatelů tvoří mladí lidé ve věku od šestnácti do čtyřiadvaceti let. Takže všichni ti zoufalci a frajeři mají spousty příležitostí ke zvyšování počtu svých přátel. Jak sběratele přátel poznáte? Dáme vám několik tipů.

Čím víc úlovků, tím větší spokojenost

Hledají přátelé úplně všude a cekem jim to jde, každý z nás se aspoň jednou chytil. Když už ulovili bývalé spolužáky, expartnery či expartnerky, spolupracovníky, svého kadeřníka, prodavačku z obchodu, všechny rodinné příslušníky, loví třeba ve vašich přátelích nebo náhodně žádají o přátelství lidí z cizích zemí. Někteří opravdu zoufalí sběrači jsou schopni za účelem zvýšení počtu přátel, vytvořit profil neexistujícího člověka a kamarádit se sním.

Udělej si kvíz a přidej se do skupiny

Tohle určitě znáte. Přihlásíte se na Facebook a už to frčí, někdo vás pozval, ať si uděláte kvíz a přidáte se do jakési skupiny. Nutí vás stát se fanouškem všelijakých trapných skupin typu „Konec fuseklím v sandálech“, „Jsem hrdý, že jste moji kámoši, proto vás zvu do této skupiny“ a podobně. Nejlepší je všechno ignorovat, jinak vás skupiny zahltí a přijdete o spoustu volného času. I kvízy jsou zábavné. Pokud chcete vědět, kdy budete mít děti, kdo po vás nejvíc touží, s kým budete mít sex, neváhejte a jděte do toho. Všechny blbce, kteří vám pozvání posílají, potěší, když na vaší zdi uvidí výsledky. Určitě nezapomenou přidat také svůj komentář.

Co ještě tyto unikátní bytosti dělají?

Jejich projev je samý smajlík, zejména u chlapů je to celkem divné. Mají pocit, že všichni musí mít přehled o tom, co zrovna teď dělají. Ve svém statusu mají unikátní a velice zajímavé informace, „ Jsem ve sprše“, „Venčím psa“, „Jdu nakoupit“. Fakt otrava číst tohle pořád dokola. Další jejich specialitou je otagování fotek. Nejlepší to je, když jsou fotky z první třídy a zachycují vás v trapných situacích. Pod fotkou bude jistě i výstižný a vtipný komentář vašeho dobrého přítele z Facebooku.

S klidným svědomím tyhle lidí ze svých přátel mažte nebo ignorujte či skryjte, ušetříte čas i svoje nervy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies