Eva Mendes - kráska z Kuby

To jméno už jste určitě slyšeli - Eva Mendes, americká sexy herečka s kubánskými kořeny dobývá svět a Holywood ji leží u nohou. Tahle okouzlující kráska s neodolatelným úsměvem nenechá nikoho chladným.
Herečka Eva Mendes při své propagaci

Sexy kubánská kráska - Eva Mendes

Tato americká sexy herečka se narodila 5.3.1974 ve znamení ryb.Eva má tři starší sourozence. Ačkoli je jejím rodištěm Houston ve státě Texas, své kubánské předky nezapře. Po svém příchodu do Holywoodu začala ihned slavit úspěchy a byla obsazována do filmových trháků, jako jsou - Training Day režiséra Antonia Fuquy.

 

Nedávno si zahrála také v akčních filmech Kdysi dávno v Mexiku, Rychle a zběsile 2, kriminálním dramatu Out of Time s Denzelem Washingtonem a v komedii Bratři jak se patří. Mezi její novější filmy patří také akční komedie All About the Benjamins.

Osobnosti Eva Mendes versus Jessica Simpson

Eva Mendes jsou spolu se zpěvačkou Jessicou Simpson největší kamarádky. Jejich společnou vášní je sport. O Evě Mendez je známo, že ráda lyžuje, jezdí na kole nebo leze po horách. Právě díky sportu se může chlubit skvělou postavou.

Závislost na energetických nápojích a nebo hon za pravou láskou?

Eva Mendes na sebe prozradila, že denně vypije až sedum energetických nápojů Red Bull. Poté co se to výrobce dozvěděl, rozhodl se herečku zásobovat tímto nápojem zdarma. Dále o sobě tvrdí, že by svou duši vyměnila za miliardu dolarů nebo pravou lásku.

Sexy ženy – Eva Mendes je ráda, že je žena

Eva Mendes je rozhodně jiná než většina holywoodských krásek. Je skromná a kdyby ji nějáký muž chtěl dostat, penězi rozhodně ne. Ze všeho nejvíc ji lákají rozumní muži se smyslem pro humor. Eva Mendes o sobě ráda prohlašuje, že být ženská je nesmírně zábavné. "Můžete flirtovat a máte prsa", říká Eva...

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies