Eva Mendes

Tato úžasná herečka se narodila 5. března roku 1974 v Miami (Florida, USA). Je nejmladší ze 4 dětí. Má bratra a 2 sestry.

Eva Mendes v šatech s detailem na výstřih

 

  • V jakých filmech jste ji mohli vidět?

 

Objevila se i v jednom díle seriálu Pohotovost (ER) z roku 1994. Hrála i ve filmu Na život a na smrt (1998), Noc v Roxbury (1998), My Brother the Pig (1999), Temná legenda 2 (2000) a Training Day (2001). Eva je opravdu zvláštní postavou v rámci filmového světa, neboť není herečkou, o kterou se režiséři doslova perou, jen aby ji nabídly roli. 

 

Přesto má však na kontě spoustu skvělých filmů a i tak ji zná celý svět. Hrála i ve filmu Rychle a zběsile 2 (2003), Tenkrát v Mexiku (2003), Příběh Wendella Bakera (2005), Hitch: Lék pro moderního muže (2005), Ghost Rider (2007), Ženy (2008), Benga v záloze (2010), Total Recall (2012) a v mnoha dalších.

 

  • Střípky z jejího života

 

Její matka byla ředitelkou školy, takže se hodně zajímala a dbala o vzdělání své dcery. Jakmile Eva ukončila střední školu v Glendale, šla studovat na Kalifornskou státní univerzitu - obor marketing. Studium ale později přerušila, neboť se rozhodla studovat herectví. Účastnila se spousty konkurzů, ale pořád nějak nemohla prorazit. Tak se mezitím objevovala v reklamách či hudebních klipech. První roli získala až ve 24 letech. Jejím prvním filmovým debutem byl film Noc v Roxbury.

 

Na svou první významnou filmovou roli musela Eva čekat až do roku 2001. Padla do oka režisérovi Foqua, který ji nabídl roli ve filmovém trháku Training Day. Zahrála si tam po boku Denzela Washingtona a Ethana Hawka. Eva není jen herečkou, ale i modelkou. Dostala se na titulní strany všech časopisů, které skutečně něco znamenají - Elle, Vogue, Harper's Bazaar, Maxim a jiné.

 

A co Eva prohlašuje o manželství? Že je to prý fantastická věc, pokud chce člověk nadobro zapomenout na sex. Byl to prý jen žert, ale rozhodně to je žena, která se do manželství příliš nežene. Podle ní je ten tlak na vdávání a ženění příliš velký. Nedávno ale kamarád Evy Mendes a Ryana Goslinga, který s Evou žije již několik let, prozdradil, že se prý letos tajně vzali. Ať už se vzali či ne, určitě jsou spolu šťastní.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies