Eva Longoria a Tony Parker - konec pohádky

Jsou krásní, úspěšní, bohatí a brzy budou i rozvedení. Končí další z ostře sledovaných manželství světového šoubyznysu. Tak si pojďme trochu zdrbnout. Zaručeně se dozvíte, co jste ještě nevěděli!

Fotografie páru ležící v posteli

Tony je lump

Svatba to byla jako z pohádky. Ale ani sláva, prachy a „magické“ datum svatby (7.7.2007) nepomohly. Eva v listopadu podala žádost o rozvod. Důvodem nejsou nepřekonatelné rozdíly, jak se snažila nabulíkovat tisku, ale Tonyho neposedný penis. Ten totiž častěji než zákonitou manželku obšťastňoval ex manželku Tonyho spoluhráče. A tohle není jediný Tonyho úlet. Už pár měsíců po svatbě se provalil jeho románek s francouzskou modelkou Alexandrou Paressant, milovnicí sportu a hlavně sportovců, o jejíchž kvalitách svědčí dlouhý seznam milenců včetně Ronaldinha, José Cobose nebo Jamese Blunta. Alexandra svého času ochotně vyžvanila, že se jí Tony údajně svěřil, že „Eva v sexu nechtěla dělat jisté věci“. No a vypadá to, že Tony neudržel svůj penis na uzdě ani teď. Francouzská basketbalová hvězda Spurs z texaského San Antonia se navíc nechala usvědčit smskama ve svém mobilu, což je, Tony, školácká chyba!

Pryč s Tonym!

A Eva je fakt naštvaná. Proslýchá se, že se rozhodla z titulků Zoufalých manželek nechat odstranit jméno Parker. Nevěrného Tonyho chce vymazat nejen ze svého života, ale i kůže a nechá si odstranit i tetování – datum svatby na pravém zápěstí a Tonyho číslo dresu nine na krku. Jen do něj, Evo! Tohle ho opravdu zdrtí.

Že by i Eva…?

Jisté zdroje tvrdí, že ani sexy Zoufalá manželka Eva není čistá jak padlý sníh. Mluví se o aférce s cyklistou Lancem Armstrongem na začátku jejího manželství s Parkerem. Že by ani Tony nechtěl v sexu dělat jisté věci?

Poselství pro Evu Longoriu

Pro Evu je to už druhé neúspěšné manželství, první skončilo po dvou letech roku 2004, kdy se rozvedla s hercem Tylerem Christopherem. Evi, kdyby ti bylo smutno, zkus zahnat žal tvrdou prací a nafotit nějaké pěkné, ne moc oblečené fotečky, jo? Vyděláš si na právníky a zvedneš tím náladu (a nejen to) tisícům fanoušků po celém světě!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies