Eva Jeníčková alias Vendulka utěšitelka

V dnešním článku se podíváme do soukromí Evy Jeníčkové, známé také pod jménem Ava Jansen. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se jejími erotickými fotkami v naší fotogalerii.

Ze života Evy Jeníčkové

Eva Jeníčková (známá také jako Ava Jansen), se narodila  5. srpna 1964 v Praze. Po absolvování DAMU, odjela studovat do států. Zde studovala na Fulbrightovo stipendium. V Americe vystudovala také tanec u Alvina Aileyho, nezávislé herectví u Larryho Moose a zpěv v HB Studio.

Herečkou, nejen díky komedii Sněženky a machři...

Před kamerou Eva debutovala ve svých 15-ti letech, kdy si zahrála v dobrodružném filmu Tři od moře. Popularitu jí ovšem přinesla až role třídní krásky Mariky v teenagerské komedii Karla Smyzcka Sněženky a machři, jenž se nedávno dočkala svého pokračování (Sněženky a machři po 25-ti letech). Otce Mariky si zahrál Radek Brzobohatý. Nejznámější rolí, kterou si tato sexy kráska zahrála, je postava Vendulky - utěšitelky, ve slavné komediální sérii Dušana Kleina - Básníci. Kromě hraní působila Eva také jako tanečnice v souboru Unia Nova Jana Hartmanna.

Kariéra za "velkou" louží

V roce 1991 odešla do USA, kde se natrvalo usadila. Zde často hrála v Los Angeleském divadle, účinkovala také v mnoha televizních show a hudebních videoklipech. Objevila se i v několika (spíše béčkových) filmových projektech. Pro příklad uvádíme role ve filmech Muž na Měsíci, Deník sexuálních obětí, Hidde Agenda, Zpívající detektiv... atd. Za zmínku stojí také role v seriálech Monk, Tak jde čas, Ally McBeallová, Suddenly Susan nebo Providence. Dá se tedy  říci, že se Eva za velkou louží prosadila.

Erotické fotky a erotické filmy nejsou Evě cizí...

Eva Jeníčková za svůj život natočila nejen mnoho „klasických" filmů, ale také mnoho erotických filmů. Také focení erotických fotografií není Evě cizí. Její krásou jsme se mohli pokochat i ve veleznámém pánském časopise Playboy.

Sexy fotografie Evy Jeníčkové naleznete v naší fotogalerii!

Ze soukromí sexy krásky

Eva Jeníčková je vdaná za instruktora bojových umění Marka Mikitu, jenž je synovcem legendárního kanadského hokejisty se slovenskými kořeny - Stana Mikity.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies