Eva Jacqueline Longoria

Eva je úspěšnou herečkou i modelkou. Narodila se dne 15. března roku 1975 v Corpus Christi (Texas, USA). Eva měří 157 cm a je nejmladší ze 4 sester. Je zajímavé, že všechny mají jméno začínající na “E” - Elizabeth, Emily, Esmeralda a Eva. Ale Eva je jediná, která má tmavší barvu kůže, tmavé vlasy a oči. Všechny sestry jsou blondýnky s modrýma očima.

Zoufalá zlatokopka Eva Longoria

 

Chodila na školu Texas A&M - Kingsville, kde se věnovala studiu mechaniky pohybu těles. Získala bakalářský titul - “Bachelor of Science degree in Kinesiology. Po promoci se rozhodla zúčastnit talentové soutěže, díky které ji objevil hledač talentů, který s ní podepsal smlouvu a přivedl ji do Los Angeles.

 

V roce 1987 si zahrála nevelké role v seriálech Báječní a bohatí a také oblíbený Beverly Hills 90210. Její herecký výkon oslnil diváky v roce 1993 - v seriálu Mladí a neklidní, kde měla roli Isabelly. Později (2003) získala roli v detektivnímu seriálu s názvem Dragnet. Ani tady však nebyla dlouho, pořád hledala něco výjimečného, co ji pomůže dostat se na vrchol. A to taky nakonec objevila.

 

Určitě vás také ohromila rolí Gabriele Solis v úspěšném seriálu Zoufalé manželky, který se začal natáčet v roce 2003. Do role Gabriele se vžila dokonale. Jak se k této roli vlastně dostala? Jakmile si Eva Longoria přečetla scénář, hned poznala, že ten seriál bude něčím zvláštní. Tvůrce seriálu se zeptal na její názor a Eva jen odvětila, že četla jen svoji část, čemuž se zasmál a tu roli ji dal. Poznal, že dle její odpovědi, se pro roli Gabrielle bude nejvíce hodit. Gabriele je svéhlavá, vychytralá modelka, která měla navíc to štěstí, že měla za manžela bohatého Carlose.

 

Později se dostala i na filmová plátna. Zahrála si ve filmu Strážce (2006) s Michaelem Douglesem, Kim Basinger a s Kieferem Sutherlandem. Hrála i ve filmu Drsné časy. Především se ale soustředí na modeling a seriálové role. Často se objevuje v různých reklamních kampaních a také v časopisech pro muže. Letos 21. května se vdala již potřetí. Vzala si mexického podnikatele Jose Antonio Bastona. Snad už jí to štěstí vydrží.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies